Chcel by som sa vás spýtať, či ste už kupovali mobil, alebo niečo hodnotné od niekoho cez net. Ja si chcem kúpiť iPhone 3GS....mám veľa ponúk, no vždy to sú Nové Zámky, BB, BA atd...u nás som pobehal všetky obchody a nikde 3GSko nemajú...ani žiaden inzerá
iPhone 2g som pred 5 rokmi nasiel na nete, ale nastastie som mal cestu do PD, tak sme sa stretli a kupil som ho osobne. Inak od druhych nekupujem, len z ebay.com aj to len od firiem a nie od suflikantov...
@tommyhot ...to máš fajn, ale niektoré sú fakt solídne dokonca môžem mať 32 GB za 120 € ...a fotky mi poslal...je fakt v super stave...no čo ked mu nejde wifi alebo niečo také :/...do BA poň určite nepôjdem
@martinko550 Sony ericsson xperia neo V biely uz ho mam tristvrte roka pouzivam ho kazdy den hlavne na wifinu a este ani taz nezamrzol...sikovny lahky...xperia sa casto kazia a mrznu ale to iba tie mini...tento je dost velky a videa su tu suoer...no a z tej istej stranky som si pred troma rokmi objednala mp4 stale funguje baterka veeeomi dlho stale drzi nekazi sa...jednoducho som prvy krat v zivote s nejakym obchodom spokojna
mne objednávali aj MP3-ku aj mobil cez net a bolo to v pohode až nato že som nevedela že k tomu mobilu mi nepriložia kábel takže som si ho musela kupovať zvlášť pretože som tam mala iba nabíjačku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@tommyhot ...to máš fajn, ale niektoré sú fakt solídne dokonca môžem mať 32 GB za 120 € ...a fotky mi poslal...je fakt v super stave...no čo ked mu nejde wifi alebo niečo také :/...do BA poň určite nepôjdem