KÚPIM- všetci poviine si toto fórum otvorte a čítajte. Ďakujem! :-)
Takže, veľmi súrna vec. Hľadám a neviem nájsť. Fotoaparát, ktorý vytačí fotku hneď po odfotení. Niečo na sposôb fujifilmu instaxu alebo polaroidu impulse/ se . Viem si ich sama objednať z netu/ bazáru- vďaka. Ja hľadám nejaký používaný, ktorý by som mohla
ja viem, ja viem že je drahy @silviaaa preto by som rada aj nejaký kúpila.. prehľadala som celý bazoš a iné bazáry, plus google mi v tomto nepomohol vôbec.. a kedže je to len na to, aby som sestre nalepila zopár fotiek čo bude ako svadobný dar tak mi je hrozne ľúto kupovať nový foťak, nové filmy..
uzasna vec podla mna len by to malo byt tak ze si pofotis aj milion fotiek a potom az sa rozhodnes ktoru chces vytlacit no mozno take moderne uz aj su ktovie
Na bazosi je ich dosť a ceny 20-30 € to je tsks investícia? Som čakal ze to bude stat 300 ze toľko riesis pozicavanue za tu dvacku ti to už ostane, radšej kup
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov