kúp mu Rajec s brezovou prichutou, prave som sa dopocul, ze chuti ako sampon
a vazne - daco by si mala podla mna, ale aj nemusis. tym chcem povedat, ze si viem predstavit vztah a ludi, ktori si na darceky vobec nepotrpia. kedze zrejme nie si nejaka solventna, mozno len daka uplna malickost, ale hlavne by asi bolo pekne, keby ste v ten den stravili spolu nejak cas a aby to bolo aj vynimocne trosku, aby proste bolo jasne, ze oslavujete jeho narodky. trebars prechadzka daka pekna alebo tak...
Preboha jasné že niečo by si mala. Nemusíš kúpiť, kľudne mu niečo vyrob, alebo daruj niečo nehmotné Každá drobnosť poteší, ide o to že je to od teba, chápeš..
ak máš niečo s romantikou, kúp mu neakú voňavú drogériu, a keď budete spolu a budeš cítiť, že vonia tvojim darčekom, budeš vedieť, že na teba myslí. a samozrejme ešte čokoládu, najlepšie takú, ktorú si spolu rozbalíte, a vychutnáte.tak ako ja som urobila, kúpila som neakú karamelovú, keď sme si dali prvý kúsok, tak sme si skoro zuby vylámali, ale veľmi sa pobavili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a vazne - daco by si mala podla mna, ale aj nemusis. tym chcem povedat, ze si viem predstavit vztah a ludi, ktori si na darceky vobec nepotrpia. kedze zrejme nie si nejaka solventna, mozno len daka uplna malickost, ale hlavne by asi bolo pekne, keby ste v ten den stravili spolu nejak cas a aby to bolo aj vynimocne trosku, aby proste bolo jasne, ze oslavujete jeho narodky. trebars prechadzka daka pekna alebo tak...