Je podľa vás ľahšie vybrať darček pre dievča, alebo pre chlapca? Nemyslím tým len vášmu priateľovi/priateľke, ale všeobecne - bratovi, sestre, mame, otcovi, kamošovi, kamoške, atď.
aj podľa mňa..je to jednoduchšie lebo babe môžeš kupiť čokoľvek..náušnice,náramky a podobné drobnosti..ale chlapcovi niečo vyberať,to je pre mňa horor -.-" nikdy som si neni istá,či sa mu to bude páčiť
u zenach si clovek neni nikdy nicim isty dpc, lebo co sa paci mne a myslim si, ze sa moze pacit aj jej sa velice vela od seba moze odlisovat, narozdiel ked kupujem neco kamosovi tak hned viem, ci sa mu to bude pacit
pre mna je hotova hrôza ked mam niekomu kupovat darcek...velmi rad obdarovavam ludi, no nikdy neviem co mam kupit, pretoze darcek nema byt o tom, ze niekomu date kadejaku blbost, mal by potesit, pripomenut aky mate vztah k tomu danemu cloveku...a vybrat nieco take je pre mna strasne tazke
To, či je ťažké kupovať darček, alebo či nie je, závisí od toho, ako dobre toho človeka poznáte... Pre mňa nie je ťažie kupovať darčeky chalanom, mám určite minimálne troch kamarátov, pri ktorých mám vždy toľko nápadov, že si neviem vybrať ten najlepší, ktorý nakoniec zrealizujem
podlamna zaleži od pohlavia ak kupuje chalan chalanovi alebo dievča dievčatu tak je to lahke ale ak chalan dievčatu a naopak tak maju s tym problem... A hlavne zakeži na tom ako sa poznaju
individualne..ale skor babe je to jednoduchsie...sladkost/kvet/plysak...chalanovi plysaka alebo kvet dat nemozes (skor nie ako ano
ale skor ma trapi ten fakt ze neviem co dotycnemu dat hlavne ak mi na nom zalezi..lebo..proste..to musim vediet nie ? :/
myslim ze je to divne co sa tych darcekov tyka vacsinou..lebo je to skor o tom ze "och zas ma niekto narodky co mu kupim ?" .. je to skor z povinnosti..a nie o tom ze chce niekto niekoho potesit..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a ťažko povedať...záleží skôr o osobe ako o pohlaví. Ak tu osobu dobre poznáš tak je to jedno
ako sa moze lahsie kupovat pre dievca ?
dopici flaska/kniha/nieco ohladom zalub..
u zenach si clovek neni nikdy nicim isty dpc, lebo co sa paci mne a myslim si, ze sa moze pacit aj jej sa velice vela od seba moze odlisovat, narozdiel ked kupujem neco kamosovi tak hned viem, ci sa mu to bude pacit
ale zase chalanom moze byt jasne co kupit chalanovi
btw.....knihy sú skvelé darčeky
ale skor ma trapi ten fakt ze neviem co dotycnemu dat hlavne ak mi na nom zalezi..lebo..proste..to musim vediet nie ? :/
myslim ze je to divne co sa tych darcekov tyka vacsinou..lebo je to skor o tom ze "och zas ma niekto narodky co mu kupim ?" .. je to skor z povinnosti..a nie o tom ze chce niekto niekoho potesit..