vždy sa tomu snažím vyhnúť ale oni si ma vždy nejako nájdu a natisnú sa mi do ruky a šteniatkovsky po mne gúlajú očami. Takže hej počet kníh sa u mna vždy zvyšuje. Už mi z poličiek v šatníku vytláčajú oblečenie a to radšej nespomínam ako to vyzerá u mna v izbe.
Inak si knihy rada požičiavam a prečítam takmer hocičo, pri nakupovaní som však prieberčivejšia.
Áno kupujem ,dosť kníh, mám ich už neúrekom,niektoré sú veľmi hodnotné, ale už ich nepožičiavam , zo 100% požičaných sa mi vráti 60% a keď pýtam naspäť knihu tak je problém, ty si mi požičal??? ahá...ale neviem kde je ,keď ju nájdem tak.... už mám zoznam aspoň z 20timi menami a to ešte nemám zoznam s tými čo som zabudol, takže čítať bude každý za svoje.
kupujem - ale nie tak často, ako by som chcela a v takom množstve, ako by som chcela - ale zasa som v knižnici pokojne aj dvakrát za mesiac, niekedy aj častejšie
Ale ak sa mám priznať, väčšinu kníh kúpi tatko, resp. mi ich daruje (najlepší darček pre mňa je okrem pár vecí kvalitná kniha), alebo si ich beriem od muža, lebo ten má kopec dobrej poézie, ktorou opovrhuje
Zvacsa si prv poziciavam a v pripade, ze sa mi naozaj VELMI paci a zhodnotim, ze by stala i za opatovne precitanie, si ju kupit urcite nevaham. Druhym pripadom, kedy nakupujem i nezname publikacie, je, ze je burza a su vo vypredaji za 50 centov a tak .
v poslednej dobe kupujem. samozrejme, čo môžem požičiam z knižnice ale keďže naša mestská knižnica nie je dobre zásobená tak mi ostáva častokrát martinusbodkaeská.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
Inak si knihy rada požičiavam a prečítam takmer hocičo, pri nakupovaní som však prieberčivejšia.
Ale ak sa mám priznať, väčšinu kníh kúpi tatko, resp. mi ich daruje (najlepší darček pre mňa je okrem pár vecí kvalitná kniha), alebo si ich beriem od muža, lebo ten má kopec dobrej poézie, ktorou opovrhuje
Ale iba vtedy ak ma knihy zaujme a mám na ňu aj peniaze.
lenže v poslednej dobe mi to financie nedovolia takže si len požičiavame medzi sebou
A človek musí niekedy aj žiť, objavovať vlastný život, nielen žiť myšlienkami a príbehmi druhých.
Ale úprimne - ešte tak populárno-náučné...- ale aj tie dostávam.
Najčastejšie ale požičiam od kamošov