Hľadám nejaký recept, ktorý očarí chuťové bunky žiadne klasické rezne alebo pečené mäso... Skrátka niečo nové. Minule sa mi podarilo osmažené a podusené kuracie mäso s maslovo - jablkovou omáčkou. mňam nápad na niečo ešte lepšie???
hm... s ananásom ale nejako som sa vtedy prerátala a do omáčky sa dostalo viac cesnaku, takže to chutilo dosť zvláštne ananás s cesnakom ale... džejmí by to isto ocenil
kupis por a papriku nakrajas na pruzky a kruzka a oprazis
maso napacujes: nakrajas na pasiky alebo kocky, pridas solamil, zazvor, korenie na cinu, sojovu omacku, nechas tak nejaky cas kym to vpije a oprazis tiez, potom to zmiesas dokopy...
ja mam rad prsia s broskynami a zaliate syrom.. alebo rolky plnene sunkou a syrom (pripadne niecim dalsim co ta napadne).. alebo proste hociako inak so syrom.
@19 akože ono je to skvelé, jedno z najlepších jedál, len už som toho prejedená ..nakoľko u nás keď sa uvarí, jem to len ja lebo nikto nie je doma a jesť týždeň to isté
ja som si dnes skusal jeden recept.....prakticky, klasicke kuracie rezance na smotane s hubami, ale namiesto sladkej smotany bola kysla....taka zvlastna chut, pre mna netradicna....
ale ked chces netradicne, tak pozri nejaku japonsku kuchynu....napr ja mam na plane uz dlsie....napr kuracie prsia so sezam. semiackami a pomarancom....alebo mangom...
Neviem ako je to presne,ale viem,že sa dajú kuracie prsia zapiecť so syrom a tuším sa tam dáva aj smotana...ale je to fakt perfektné,skús,neoľutuješ to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
KURO-HUS
Na oleji speníme cibulu,pridame kmin a cukor ktory mierne zkaramelizujeme.
Pridame cervenu kapustu, bobkovy list a sol. Udusime do makka.
Cele kura osolime posypeme kminom, podlejeme vodou a pecieme zakryte 30 minut.
Po 30-tich minutach odkryjeme a podlejeme asi polkou flase cierneho piva.
Za obcasneho polievania odokryte dopecieme. Podavame z knedlou
Celkom dobre, take netradicne
@2 zaujímavá kombinácia, neviem si to predstaviť a to zapiecť?
Bože Kriste je po polnoci a take dobrôtky sa mi tu píšu, letim do chladničky niečo mlsnúť
filip
kupis por a papriku nakrajas na pruzky a kruzka a oprazis
maso napacujes: nakrajas na pasiky alebo kocky, pridas solamil, zazvor, korenie na cinu, sojovu omacku, nechas tak nejaky cas kym to vpije a oprazis tiez, potom to zmiesas dokopy...
plus ryza
@sandy114 čínu sme mali pred týždňom
ale ked chces netradicne, tak pozri nejaku japonsku kuchynu....napr ja mam na plane uz dlsie....napr kuracie prsia so sezam. semiackami a pomarancom....alebo mangom...