Chcela by som kúpiť bráchovi knihu od tohto autora, hoci čítala som od neho len Bitúnok č. 5, ale myslím, že by sa mu jeho štýl mohol páčiť. Ak ste od neho čítali nejaké iné knihy, ktoré by ste odporučili? Premýšľala som hlavne nad Mechanickým klavírom a
@pubertslatinocelny ja som z toho asi blbec.. ale nech sa na to pozeram ako chcem.. ci z centimetra ci z kilometra ci z dialky ci z blizka.. furt v tom nic (dokopy) nevidim
@johnysheek no tuna vo fore nic veru a ani ked to das v novom okne otvorit, musis si to otvorit v novom okne a zmensit dost, potom isto uvidis a som aj ratal s tym, ze tuna to zle ukaze...ale o to ani neslo
@titusik ja som mal len potrebu vyjadriť sa. a veľmi rád by som ti pomohol, avšak ľutujem, no nečítal som od neho nič
@pubertslatinocelny ak to ma byt maly kutya tak ho asi vidim.. (alebo lev?) ak to ma byt nieco ine tak nevidim
ps: mozno tak vyzeram, ale v hlave mam dost koliecok aby som si uveomil, ze ide pravdepodobne o mozaiku a okrem toho v mb sa to zobrazuje (myslim) (ne)dostatocne male..
@PS : vsimas ten krasny dvojzmysel tych dvoch pismen?
@pubertslatinocelny z jednej strany býva párik, ktorí sa majú dosť radi, ako nám to často dokazujú a z druhej strany nejaký španiel. Neviem aký máš vzťah k španielskym chlapcom
@johnysheek na mňa si zuby nebrús, my so spolubývajúcou sme na prednáške pri slove väzenie na seba len čumeli, ako sa top píše Ja budem taká úžasná učiteľka
@pubertslatinocelny Toto mi budeš musieť vysvetliť! Jánošík si zase vymýšľa, však, a používa nejaké zo svojich psychických dokresľovaní, ktoré majú byť vtipné, však? Ty fakt študuješ slovenčinu???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
sleduj, ja ti tiez v dalsom mojom komente pomozem
@pubertslatinocelny ak to ma byt maly kutya tak ho asi vidim.. (alebo lev?) ak to ma byt nieco ine tak nevidim
ps: mozno tak vyzeram, ale v hlave mam dost koliecok aby som si uveomil, ze ide pravdepodobne o mozaiku a okrem toho v mb sa to zobrazuje (myslim) (ne)dostatocne male..
@PS : vsimas ten krasny dvojzmysel tych dvoch pismen?
...tak uz asi vies
inac nevadi ti, ze si kazis "ksefty"?
vas by som si pozrel chytat sa za (ne)spisovne slovicka
a urcite budes..
A @titusik sorry, ale nečítala, ja som sa prišla pozrieť iba na to, ako sa tu prekárate s @pubi - m