Modre z neba, nova relacia na markize, ale sa mi strasne paci, pretoze ludia plnia zelania a co je na tom este krajsie, plnia tie zelanie, vlastne tie zelania praju inym ludom, co je proste nieco uzasne, ako sa snazia potvrdit ludom, ktorych maju radi, ze
nechcem ti kazit radost,ale to cele modre z neba je pre markizakov obrovsky komercny tah...tazit z ludskeho nestastia,a "plnit sny",to je predsa IN nie?fuckin fakes!!!
my máme už len kapustu a k relácii sa vyjadrím že je to proste len ďalšie ťahanie peňazí z chorých ľudí... zarábanie na ľudskom nešťastí atď radšej sa nevyjadrujem. A čo by som želal inému ? Veľa ľuďom by som želal viacej rozumu. Aby boli v živote šťastnejší. A aby si naša matematikárka uvedomila, že keď niečo nevie, nech to nerobí. A ešte by som želal jednej kamoške ktorá si stále o sebe myslí že je škaredá, nech to už konečne zmení. To je len kôli vplyvu tejto sprostej spoločnosti. a to je asi všetko
ja som videla iba to prve modre z neba...a zhnusilo sa mi to. Akoze aby niekto niekomu musel robit travnik perd domom a poslat ho za to na vikend na dovolenku...ako to sa mi zdalo pritiahnute za vlasy Ale o tom asi nie je tato diskusia, ze?
Mozno sa zda niekomu ten program trapny,ze je to len o tom tahania penazi na ukor inych....moznoo ale su tam niektore pribehy fakt pekne...naposledy co bolo o tom veznovi kdo to videl bolo to fakt dojimave aspon pre mna.....hm...a co by som priala ja niekomu inemu?asi len vsetko naj a vela zdravia a lasky...neda sa to takto pvoedat
ta relacia je skvela a co ze je to komercny tah? nech si markiza na tom zarobi mne je to jedno lebo faktom zostava ze par ludi na chvilu urobi stastnymi a to je vzdy lepsie ako keby mali robit nejake ine trapne relacie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
podla mna je ten program hovadina
@14 to je superhrdina Helicopterman! zachnuje zeny a privadza im divoke orgazmy ked sa s nimi miluje v style vrtulnika
jeden sen sa mi zdal odsrdca a podla mna bol asi najkrajsi co bol doteraz to bol ten kde si jedno dievca dalo na zahradu
umelu travu ....pretoze ona to nechcela preseba ale hlavne preto aby mohla vydiet stastny pohlad toho maleho dietata...
takze umna tento sen zarezonoval
a co sa tyka mojho priania, je to prianie, ktore sa neda splnit, cize filozofovat to by bolo na straaasne dlho