Ahojte. Potrebujem radu.... Už skoro 2 mesiace mám kútiky a nie a nie zmiznúť. ...skúšala som už asi všetko a nič nepomáha. .. je to dosť nepríjemné, boli to :/ neviete O niečom čo rýchlo a účinne pomôže ? Dakujeeeem
skus si kupit vitamin B a ked ti nezaberie kup si fungicidin.. je to taka masticka, sice je normalne na plesne, ale pomohlo mi to ako jedine. mala som kutiky asi rok vkuse a toto zabralo. kedysi to bolo volnopredajne, tusim je to dneska na predpis, ale skus ist do lekarne a popytat sa, resp. obvodna ti predpise bez problemov
tak po prvé je to vec vitamínov, čiže konkrétne toto rieši b-komplex (určite si ho kúp) + mne kožná predpísala takú masť ktorá mi to vyliečila vždy do 2 dní ... miešali mi to napočkanie v lekárni takže to nemá ani názov ale mne to vyriešilo môj problém a odvtedy som už nikdy kútiky nemal (čo je vlastne zaujimave pretože som s nimi mal dosť dlho problémy
povráva sa, že na kútiky je najlepší ušný maz (naozaj, ja som brala roaccutan a mala som kútiky s prestávkami pol roka a v každej internetovej diskusii som sa o tom dočítala) ale mne tiež pomohol fungicidin (dala som si to vygoogliť a vyhadzuje mi same obrazky penisov, wtf? )
a b-komplex
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
pozri: » www.koloidne-striebro.sk/#...
kúpiš ho bežne aj v lekárni bez predpisu
vyskúšaj, uvidíš, že som mal pravdu...
a b-komplex