Mam Asus Asus GL503GE (NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB GDDR5, INTEL® CORE I7 8750H CPU 2.20GHz) a ked pozeram videa tak HD nevyzera vobec ako by malo a ako vyzeralo. Nevie niekto dovod?
PRESNE aj ja mám tento problém! Dosť dobrý monitor aj PC, DP kábel a keď kukám HD videá na YT tak mi to robí nechutné artefakty!
A keď som tie isté videá kukal na ROVNAKOM monitore v práci, tak boli oveľa krajšie! Nechápačky.
@Antifunebracka Určite to je nejaká softvérová záludnosť. Na oboch PC používaš ten istý internetový prehliadač? Schválne si skús stiahnuť Operu, že ako ti to pôjde.
@jeko Používam CHrome na oboch práveže. Môže to byť možno rýchlosťou netu? Že v robote máme nejaký optický, tak je aj obraz krajší? Napriek tomu, že aj doma mi ide vo full HD a bez sekania?
@Antifunebracka Všetky ostatné prehliadače sú na hovno Napadlo mi, že kedysi sa dalo na youtube vybrať či chceš flash alebo html prehrávač, ale asi je už len ten html... Ono ti to robí pri všetkých videách?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A keď som tie isté videá kukal na ROVNAKOM monitore v práci, tak boli oveľa krajšie! Nechápačky.
@jeko No ty koki... tak poraď, prečo to je mám také naprd, keď @4