Ahoj
vedeli by ste mi prosím poradiť značku/aspoň stránku, kde by sa dali objednať farebné dioptrické šošovky?
Potrebovala by som nejaké kvalitné, lebo mám také gaštanové oči, a chcela by som modrú farbu.
Aké sú Vaše skúsenosti?
PS: pre takých, čo by chceli moralizovať, že načo mením sama seba a kto som: je to prekvapko pre frajera na takú menšiu role-play na naše blížiace sa výročie
@sianagirl245 ja ho síce moc nepoužívam, ale keď treba nejakým spôsobom získať informácie, je to vcelku dobré no to je zase čaro diskusného fóra, každá debata sa zvrhne na niečo iné
Ja objednávam odtial síce nedioptrické, ale viem, že aj dioptrické mali. » www.desiolens.com ale je to kus drahšie ale zase top kvalita, skús sa kuknuť, či tam niečo nenájdete
Nie, pretože mám stále problémy s očami. Ale keď ich mat nebudem, tak si dám hnedé.
Našla som na videu jednej baby myslím tieto- tak skús viac o nich zistiť, či by ti vyhovovali a tak. Ja mat príliš problem s prekrývaním nebudem si myslím, ale išla by som do týchto... » www.vasecocky.cz/freshlook-color...
@nespiacakraska tie som si už pozerala na nejakých stránkach a dosť sa mi pozdávali, ale ja nosím priemer 14,00 a tieto sa vyrábajú na 14,50, tak neviem, či by mi to nevadilo, musím pozisťovať.
A ty nosíš nejaké dioptrie?
To si budeš musieť niekde zistiť, či ti bude vyhovovať. Možno by nebolo zle ísť do optiky kde ich majú a opýtať sa tam... Alebo sa aspoň poradit...
Áno a myslím že nie sú malé. Aj tá baba vo videu mala dosť veľké dioptrie, len to video neviem nájsť. Tam rozprávala o skúsenostiach so šošovkami celkovo a ukazovala aj farebne...
@nespiacakraska tak ja tie farebne viac-menej potrebujem len na tuto jednu (možno dve tri) príležitosť čiže zase to nie je také krkolomné, akurát že je to dosť veľká investícia, tak to treba riadne premyslieť
a nezvažovala si laser? ja by som strašne na to chcela ísť, ale každý rok sa mi dioptrie zhoršujú tak to nejde
Tak vieš, ono aj keď to chcel len na pár nosení, malo by to byt kvalitne a sedieť ti... Predsa zrak máš len jeden. A možno si na Ne zvykneš a budeš ich nosiť častejšie. Nikdy nevieš.
Laser nie. Ja nemôžem ani videá o tom vidieť, mne je z toho zle. Ja neznášam keď vidím ako sa niekto špára v oku a na svoje som veľmi háklivá.
Dosť som obdivovala babu čo si kúpila laserovú operáciu oči cez zľavový portál. Prišlo mi to take meh...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A ty chceš dioptricke?
Ja by som uvítala dioptrické, nosím aj normálne nefarebné šošovky.
» www.desiolens.com ale je to kus drahšie ale zase top kvalita, skús sa kuknuť, či tam niečo nenájdete
Našla som na videu jednej baby myslím tieto- tak skús viac o nich zistiť, či by ti vyhovovali a tak. Ja mat príliš problem s prekrývaním nebudem si myslím, ale išla by som do týchto...
» www.vasecocky.cz/freshlook-color...
A ty nosíš nejaké dioptrie?
Áno a myslím že nie sú malé. Aj tá baba vo videu mala dosť veľké dioptrie, len to video neviem nájsť. Tam rozprávala o skúsenostiach so šošovkami celkovo a ukazovala aj farebne...
a nezvažovala si laser? ja by som strašne na to chcela ísť, ale každý rok sa mi dioptrie zhoršujú tak to nejde
Laser nie. Ja nemôžem ani videá o tom vidieť, mne je z toho zle. Ja neznášam keď vidím ako sa niekto špára v oku a na svoje som veľmi háklivá.
Dosť som obdivovala babu čo si kúpila laserovú operáciu oči cez zľavový portál. Prišlo mi to take meh...