Zdravim vsetkych nadsencov techniky hlavne tej co foti
Stala sa mi vec, ktoru vela z vas mozno pozna, pad drahej zrkadlovky je nieco ako keby mi niekto dal kopanec do srdca. Telo je v poriadku, fotky sa zachovali ale objektiv ma ,,bobo,, priblizo
@handy ... kazdy servis ma ako spokojnych zakaznikov, tak aj zakaznikov, ktori don uz nikdy nechcu
Ja po tom co mam preskakane so servismi, sa im snazim radsej vyhnut. A uz som tak opatrny, ze si znacim komponenty pri odovzdavani do servisov. Servis si robim do urcitej miery sam ak to viem, alebo dokonca radsej kupim nove a stare predam na suciastky, opotrebovane ci poskodene. Pripadne funkcne komponenty a dielce aj darujem.
Ci je to tam tak zle, na to musi kazdy prist sam.
-
Mne odisla do servisu po 2 mesiacoch Nokia C3-01, tak som zvedavy ako to dopadne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
» www.foto-servis.sk/...
...po vlastnych skusenostiach ...uz nikdy !
+ oplati sa precitat si aj skusenosti inych.
Celkovo mam pocit ze dobry servis v Bratislave neexistuje
najlepší a najlacnejší, akého poznám
síce býva v NZ, ale určite má nejaké zberné miesto i v tvojej blízkosti
hento "čudo", čo držím v ruke, urobil generálku (čistenie+oprava)
vyčistil na digitálnej celé vnútro komory snímač zrkadlo
opravil zlomený bajonet na obj.
Ja po tom co mam preskakane so servismi, sa im snazim radsej vyhnut. A uz som tak opatrny, ze si znacim komponenty pri odovzdavani do servisov. Servis si robim do urcitej miery sam ak to viem, alebo dokonca radsej kupim nove a stare predam na suciastky, opotrebovane ci poskodene. Pripadne funkcne komponenty a dielce aj darujem.
Ci je to tam tak zle, na to musi kazdy prist sam.
-
Mne odisla do servisu po 2 mesiacoch Nokia C3-01, tak som zvedavy ako to dopadne.
10€ vycistenie
20€ generalka analogu
50€ oprava objektivu