je to staršia knižka ale výýbornááá D je to o.. (ako by som to povedala?)..hm je to o detoch ktore boli zavrete v podkrovi 4 roky..fakt pekny pribeh.. dojimavy
@ misicka606 no hey, dalo by sa povedat ze su na jedno kopyto, ma to tym svojim stýlom pisane a vždy je tam daky incest... ale bavilo ma to hlavne Kvapky dažda, to bolo tusim este lepse než kvety v podkroví, teda aspon pre mna...
Nemám slov, jedna z najlepších kníh aké som kedy čítala. Len výber hercov vo filme ma sklamal, vlastne tak ako film celý. Kniha však stojí za prečítanie
ja som to citala a citala som aj ine od nej, ale nie vsetky...kvety v podkrovi a nemilovanu som citala vsetkych pat a z clivej melodie mi jedna chyba, ostatne som necitala, to uz bolo take otrepane, podla mna uz sa to nejak stale tocilo okolo toho isteho a posledne knihy uz dopisovala jej rodina a priatelia podla jej poznamok, cize ani nie ona...
no tak ja som tu uz pisala ze si ju asi pojdem pozicat.... a stalo sa za 4 dni som zhltla 1 knihua dufam, ze sa mi podari prečítať aj ostatnéé.... super!!!
toto boli asi jediné knihy pri ktorých sa mi striedali emócie každého druhu plakala som pri ich čítaní dosť často aj som sa hnevala ale boli tam aj radostné chvíle krásna sága
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
knihy nečítam (okrem náučných)
@misicka606 inak, keď už sa pýtaš na nejakú knihu, je dobré uvádzať aj autora vieš, nie všetko je Biblia.
najlepšia sága akú som čítala..
ja by som o tom dokázala vyprávať hodiny
ja to doporučujem každému..
proste..no.. to by bolo nadlho
podla mna hroza a des Sorry
ak chces, tu je link na film
ja som začala, ale podľa mňa je to hrozne napísané. nepáčilo sa mi to vôbec
Vlastne som začala, ale vôbec sa mi to nepáčilo, tak som knihu radšej vrátila naspäť do police.