No prvy krat som ju precitala ked som mala tusim 12 a odvtedy patri medzi moje naj. Mam vsetkych pät dielov ale ten prvy je ozaj najlepsi. Film som teda este nevidela, ale rada by som
Ja som to citala uz davno a musim povedat, ze je to bohovgske citanie. Myslim, ze to je od Andrewsovej, vsak? No a kedze to je ( dufam) od nej, tak odporucam dalsiu seriu knih od nej a to: Zablysnutie, Kvapky dazda, uder hromu a na konci duhy ( dufam, ze som nic nevynechala)... ale je to fakt supova seria...
no tu knihu som citala asi ked osm mala 13rokov...sa mi zda....ale myslim ze to bolo to najlepsie asi co som citala ...jednotka bola aj tak naj..a potom vlastne ta 5 vysvetlenie..dobra kniha.film osm nevidela ale chcela by som si ho asi pozret
Ahojte ludkovia, ja som knihu Kvety v podkrovi, docitala asi pred tyzdnom a teraz neuspesne hladam jej dalsie casti - Lupene vo vetre, Budu aj trne, Ovocie minulosti, Zahrada tienov...Neviete my prosim Vas niekto poradit kde ich kupim, alebo kde sa k nim dostanem. Ak ano napiste my prosim na andrealecz@centrum.sk...dakujemmmm
Mnoooo..........podla mna velmo peknucka knizka.Najme jednotka a petka.No tie lupene vo vetre ma dost sklamali ale nic su medzi mojimi naj.A film tiez nebol zly.Aj ked obsadenie hercov...no ten chris mi tam nesedel.Aj Cathy mohla byt mladsia(herecka)No co sa tyka starej mami tu presne vystihli.No ved si ho pozrite.A kto by ho chcel vidiet nach ide na youtube.com a zada Flowers in the attic.Je to po anglicky ale aj ty co newedia tomu budu chapat.Ved knihu citali.Vrelo odporucam D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale zase nechcem vidieť teraz film ked to čítam, pretože neviem či ma to neprestane bavit.... alebo take dačo ..
Kniha úplne úžasná , teda všetky knihy
Film sa mi už tak nepáčil. Prišlo mi to ako amatérsky pokus o napodobeninu
Cathy mala byť podla mna mladšia , napínavejší dej .... a ten koniec ten mohol byť takisto zaujímavejší .