@dreams155 a napriek tomu ze vek je len cislo si prv krat napisal ze on je kuriatko a ona sliepka ked sa lubia .... nemylsim si ze by to bol idealny vztah kedze obaja maju rodicov ktory s tym urcite nesuhlasia, ale mylsim, ze laska nema hranice a vek je len nepodstatne cislo a lubit sa moze aj storocny
To písala moja zlá polovička. Teraz so mnou stočila "poézia", vínko a praskajúce drevo v křbe. Čo si budeme klamať. Pravdupovediac, neverím, že vzťah medzi 16ročným chalanom a 23ročnou neoťukanou ženou, by vydržal. Ak to ide o teba, aj si myslím, že celá vec sa točí o tebe a tu hľadáš odpovede, tak ti poviem, že tento vzťah, by nemal význam. Chalana točí puberta, točia ním hormóny, ide mu len o sex. Tebe ide len o nepoznané. Kebyže mám 23 a randím s 16ročnou babou, vlastne to si neviem ani predstaviť. Nemá to nádej.
bolo by smutné keby si podľahla, neskvôr by si mohla ľutovať...
zachovaj si svoju čistotu do chvíle, kedy už budeš skutočne presvedčena , že to je ten pravý, láska je dar od Boha s tým sa nehazarduje, lebo sa môže stať, že v živote ju už nenájdeš...
Hlavne je aj vedecky potvrdené, že človek psychologicky dospieva po 20. roku života, muži dokonca okolo 25 r. A to je dosť pádny dôvod k tomu, aby som taký partnerský vzťah nerozvíjal.
@dreams155 Nejde o mna a ani som nepovedala ze ide o mna. Len jednoducho nevidim dovod preco by sa mali iny ludia /rodicia, kamarati.../ starat do zivota mladych ludi co sa maju radi .... ak by slo chalanovi len o sex, alebo o kamaratstvo s vyhodami , myslim ze by pri tom dievcati tolko nestal a zasa naopak ak by ho ona brala len ako zabavku tak by ho nepredstavila doma... len si myslim..ze laske treba dat priestor ci je vekovy rozdiel velky alebo je takto divny .. mozno im to nevdrzi ale preco by nemohli byt stastny aspon tu chvilku ktoru maju ? ?
@genenica aha, lebo 16 rocne deti piju ovela menej ako dospeli, ze? dospeli castejsie vedia co zvladnu a ak ta upokojuje to, ze je este mlady a nepije, nechodi za inymi babami, tak ver tomu, ze aj on niekedy vyrastie
@genenica ta sak vidis, ze ho obranujes, pravdepodobne k nemu prechovavas nejake vyssie city, tak to proste skuste (v pripade, ze aj on ma zaujem) a prinajhorsom sa popalis, svet nespadne
@hoperpohroma len si nemylsim zeby som niekoho obranovala ... tak isto ako nehovorim ze by nejaky dospely muz nemohol byt dobry.. ale jednoducho preco by sa mali ludia pozerat na vek ???
Podla mna to nie je moc zdrave.. teda 7 rokov je v pohode rozdiel od 20+..
Ale ja mam sice len 20, no ked pocujem co riesia 16 rocni ludia okolo mna tak su proste niekde uplne inde.. (nehovorim, ze je to zle aj ja som mala 16) len je to nieco uplne ine. Neviem si predstavit ako by taky vztah mohol fungovat no.. ale tak naco sa riadit nazormi inych..
@genenica uhm nejde o teba ale nejak silno tu orodujes nik nepovedal, že sa má okolie do toho páru starať, šak nech si robia čo chcú, ty si sa opýtala aký na to máme názor tak si dostala dopoveď
@rocafella Bezne vidim ako sa stary 50tnik drzi zaruku s tehotnou 20kou, tak preco naopak to neni ok? Podla mna vek je iba cislo niektori chalani maju uz v 17tich viac rozumu ako niektori dospeli chlapi co este v 30tke byvaju u rodicov.
@xxar3s ved ja neviem preco sa to berie ze muz musi byt od zeny starsi ... neviem aky to ma dovod .. ak sa moze stary chlap vlacit s mladou pipkou preco to nemoze byt naopak ?
@genenica presne ako pises inak myslis ze ked mam 33 tak je vhodne rsi zacat daco s 23 rocnou? Zatial je to len o sexe ale ja by som to rad posunul na iny level len neviem ci nema frajera a ani sa jej to neplanujem pytat. Proste som nespravil nic preto aby mala pocit ze mi na nej zalezi
@xxar3s Moja sestra ma o 10 rokov starsieho manzela Ale myslim , ze ak ste kamarati s vyhodami tak to nejako fungovat nebude, pretoze to nie je o laske ale o zvyku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Pre zmenu sa priznám že niektoré 16stky a 17nastky vyspelejšie fakt stoja za hriech
zachovaj si svoju čistotu do chvíle, kedy už budeš skutočne presvedčena , že to je ten pravý, láska je dar od Boha s tým sa nehazarduje, lebo sa môže stať, že v živote ju už nenájdeš...
ale keby sa zalubim do 16 rocneho citim sa ako pedofil fakt
Ale ja mam sice len 20, no ked pocujem co riesia 16 rocni ludia okolo mna tak su proste niekde uplne inde.. (nehovorim, ze je to zle aj ja som mala 16) len je to nieco uplne ine. Neviem si predstavit ako by taky vztah mohol fungovat no.. ale tak naco sa riadit nazormi inych..
O sex.
Neviem, to by mala vedieť ona.