Nie pretože človek nemôže byť zamilovaný do toho koho ešte nikdy nevidel - veď láska je o dôvere, hovorení si pravdy... atď .. a ľudia čo sa nikdy nevideli tak to je choré.
Nie ja rozhodne neverim ziadnym "pokecovym" znamostiam. Skor si myslim ze ak niekoho poznate v realnom zivote a zacnete si pisat na nete a tym sa spoznavat.. tak vtedy sa da hovorit o laske.. ale nie ak niekoho poznate len z internetu..
Podla mna v pohode. Zalezi ako dlho sa poznate respektive pisete. Ja som tak spoznal byvalu a klapalo to vyborne a o laske sa dalo hovorit skor nez sme sa videli nazivo prvykrat.
neviem, mne príde normálne, keď sa niekto s niekým zoznámi na nete, stretávajú sa v partii, na koncertoch a iných akciách a zistia, že ich to k sebe ťahá... ale to asi nie je láska cez internet ... tá je skôr len taká platonická, že si tú osobu zidealizujete podľa seba a snívate... nevidím na tom nič zlé, ak to neupadne do fanatizmu... spestrenie proste
Ja som tiež prípad internetovej lásky, ktorá sa snaží klapať už rok.
A musím povedať, že v prípade drahého to bolo tak, že sa do mňa zaľúbil oveľa skôr, ako sme sa po prvýkrát stretli. Ale naše písanie, volanie a všetko okolo toho trvalo rok, kým sme sa prvýkrát stretli, a potom to chytilo aj mňa
Ja som sa zoznamila tiez s priatelom cez net...chvilu sme si pisali a ja som ca citila ako sialena,pretoze som zacala k nemu nieco citit, ale stale som si hovorila, ze to sa cez net predsa nemoze stat...tak sme sa stretli a uplne sme si sadli ako rit na serbel a hned od toho dna sme spolu asi 7 mesiacov a stale nam to neuveritelne klape a len verim,ze nam to dlho vydrzi..
ja si nemyslim ze ked sa dvaja ludia poznaju ken cez net tak sa mozu lubit ved to je blbost...pomocou netu len mozes spoznat cloveka s kt sa ti dobre keca atd a zacnes s nim chodit von a po case z toho moze byt laska (moj pripad )
no ale cim dlhsie si s nim pisem tak tym sa do toho viac dostavam..je to normalne?mne sa nezda..byt namotana,to je asi spravny vyraz..laska to nie je...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A musím povedať, že v prípade drahého to bolo tak, že sa do mňa zaľúbil oveľa skôr, ako sme sa po prvýkrát stretli. Ale naše písanie, volanie a všetko okolo toho trvalo rok, kým sme sa prvýkrát stretli, a potom to chytilo aj mňa
A keď sa človek na nete nepretvaruje a reaguje tak ako v skutočnosti, potom medzi tým nie je až taký veľký rozdiel.
Samozrejme, že netová láska sa nedá ťahať naveky len cez net, ale musí prejsť do reality.
Nič však nebráni tomu, aby cez net vznikla...