pre mňa je láska skutočnou závislosťou. Nedokázala by som žiť, keby som nemilovala a nebola milovaná. Každý podľa mňa potrebuje aspoň trochu lásky, aby sa na tomto svete nezbláznil. Či už je to láska partnerská, láska rodičov a detí alebo akákoľvek iná (nedeviantná) forma lásky.
laska je nedefinovatelny cit, ktory kazdy jedinec zijuci na tejto planete preziva inak a aj ked si mysli, ze lasku nepozna, myli sa, pretoze laska je VSADE!!!!
je to pocit aspon podla mna absolutnej bezmoci kedy clovek nerozmysla a nepouziva hlavu ale riadi sa srdcom a teda vrodenym instinktom.Vtedy svet meni farby ako v jeseni ale bez toho aby to listie opadlo.Su to chvile na ktore sa nikdy nezabuda a nechce prist o jediny detail zo svojho zivota.je to nieco co sa neda opisat jednym slovom a viacerymi sa to iba priblizuje ale nikdy nevystihne tu pravu podstatu.laska je choroba ktorou kazdy z nas prejde minimalne raz za zivot.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
hlavne vsak je to cit ktory ta ku tomu druhemu viaze ako po psychickej tak fyzickej stranke..
vies ze bez neho nedokazes zit a tuzis byt s nim neustale a robit vsetko spolu..
ono to casom ochladne takze to nie je prave droga..ale vtedy sa treba zacat o lasku starat nech opaet rastie a je rovnako silna..
inak je to to najkrasjie a najlepsie co medzi ludmi existuje
najkrajšia vec na laske je to ako ju nikto nedokaze vysvetlit a ptirom ju kazdy tak nadherne xape
noo...a vlastne na tom človeku kt. takstraaaaaaaaaaašne lubim som aj straaaaaaaaaaaaaaašne zavislaaa
moj nazor a uz ho nezmenim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...aspon u mna..
Máš 5 rokov či koľko?