pytas sa ci niekoho lubit je rozhodnutie alebo pocit...skus to naopak... da sa niekoho nelubit? da... je to rozhodnutie...takze aj niekoho lubit musi byt rozhodnutie
spriaznenost dusi podla mna .... myslim si ze vacsina ludi ju nikdy nezazije aj ked maju vztah ,manzelstvo tak je to vacsinou zalozene na inych veciach ako na tej skutocnej laske
pre mňa je to hlboký cit vytvorený z veľa vecí, mimo iného aj času, vzájomného rešpektu, tolerancie a hodnôt..
občas je mi divne keď vidím mladý pár ktorý sa poznajú spolu mesiac, vyspali sa, dali sa spolu hneď do kopy, oslovujú sa ,,láska,, a hovoria si že sa milujú a ona hodnotí v skupinovom chate s jej spolužiačkami jeho sexuálny výkon v posteli, má zástupy chalanov ktorých si drží ako kamošov len preto že z nich cíti záujem a sú ,,možnosti po rozchode,, ... a taketo podobné sračky čo vidim na každom rohu
Laska nie je rozhodnutie, my sa nevieme rozhodovat koho terraz budeme lubit a koho nie. Laska je nieco krasne, ale prinasa vela slz a sklamania, ciýze si vypyta aj svoju dan.
Pisem, lebo ma z tej knihy porazi.
Cez den Slnko svieti na nas a v noci si pomahame, zapiname umele osvetlenie. Je to v analogii s citom a rozhodnutim, ze v tom budem pokracovat, kym nebudem opat citit. Ten pomer sa stale meni a zvycajne smeruje k vycibrenym citom, teda, ako u koho. Vela krajin zavadza pravidlo "najprv sa vezmete a potom pride laska." A na moje prekvapenie to celkom casto funguje, pokial ti ludia vo zvazku naozaj maju a hladaju. Pokial to nemaju v sebe, asi by bolo jedno, ci nieco citia, ked necitia zrovna to, co vztah potrebuje. Do vztahu sa ide vtedy, ked mame cisto pred svojim prahom, aspon do tej miery, aby to malo zmysel. To je ako hladat si spolubyvajuceho a mat volnu izbu. Kto ide do lasky a vztahu, ale nema miesto pre tu druhu osobu, tak to nie je fer. Nema potom zmysel.... co to tu pisem (zase som sa rozpisal).. Skratka, Slnko + lampa = cit + rozhodnutie.
...cit ktorý ťa väčšinou ovalí ako rana do hlavy takže veľmi možnosť rozhodnúť sa nieje ak spoznáš na tom druhom jeho chyby a dni sa zovšednia no aj ta vieš, že sa bez tej osoby už nedokážeš ani len nadýchnuť je to ozajstne
Laska je bolest, ktoru zazivame, ked nas objekt tuzby je konfrontovany s realitou. Hoci sa dnes vztahy zakladaju na sexe, laska nie je sex, je to hlboky cit, ktory nas nuti travit cas s inym clovekom, az kym neprideme na to, ze vlastne ani na sexe nezalezi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Je to viac než len náklonnosť a je to viac ako len rozhodnutie...
Ale ja o tom asi viem hovno.
Láska je ilúzia alebo láska je hra hormónov
vzdy je to o tom, ze si povies: "hej, ta je super!" alebo "ach, ta po mne ide a dala by sa" a podobne
občas je mi divne keď vidím mladý pár ktorý sa poznajú spolu mesiac, vyspali sa, dali sa spolu hneď do kopy, oslovujú sa ,,láska,, a hovoria si že sa milujú a ona hodnotí v skupinovom chate s jej spolužiačkami jeho sexuálny výkon v posteli, má zástupy chalanov ktorých si drží ako kamošov len preto že z nich cíti záujem a sú ,,možnosti po rozchode,, ... a taketo podobné sračky čo vidim na každom rohu
je zvlaštne ako to vnima každy inak
Cez den Slnko svieti na nas a v noci si pomahame, zapiname umele osvetlenie. Je to v analogii s citom a rozhodnutim, ze v tom budem pokracovat, kym nebudem opat citit. Ten pomer sa stale meni a zvycajne smeruje k vycibrenym citom, teda, ako u koho. Vela krajin zavadza pravidlo "najprv sa vezmete a potom pride laska." A na moje prekvapenie to celkom casto funguje, pokial ti ludia vo zvazku naozaj maju a hladaju. Pokial to nemaju v sebe, asi by bolo jedno, ci nieco citia, ked necitia zrovna to, co vztah potrebuje. Do vztahu sa ide vtedy, ked mame cisto pred svojim prahom, aspon do tej miery, aby to malo zmysel. To je ako hladat si spolubyvajuceho a mat volnu izbu. Kto ide do lasky a vztahu, ale nema miesto pre tu druhu osobu, tak to nie je fer. Nema potom zmysel.... co to tu pisem (zase som sa rozpisal).. Skratka, Slnko + lampa = cit + rozhodnutie.
A niekedy sa nedá