Laska je nekonecnou priepastou bez dna a hranica medzi nebom a zemou, a vlastne aj to telepaticke prepojenie sa cez transcendentalne galaxie a ked skocite do tej nekonecnej priepaste bez dna a nechate sa spontanne unasat tou frekvencnou vlnou, tak vtedy si uzivate tu euforiu vlastne v kazdom momente v pritomnosti, ktora existuje, akoze.
U mňa je to o tom,že si toho človeka vážim. Že ho tolerujem,že spolu plánujeme budúcnosť,podporujeme sa,pomáhame si..že sme tu jeden pre druhého,že milujeme spoločne strávený čas,že nám je vtedy najlepšie,keď sme spolu..že si môžme čokoľvek povedať,že môžem plakať a ten niekto ma objíme a bude tu pre mňa. Že chcem s tou osobou zdielať všetko svoje šťastie,svoje plány,ciele,nápady,že sa pred sebou nemusíme hanbiť,že milujem práve tie vlastnosti,ktoré ja nemám a tým sa doplňame. Že sa niečo navzájom naučíme či už byť v niečom iný/vlastnosti alebo niečo len ako fyzickú činnosť. Že viem,že keď mi bude zle mám za kým ísť. Že mi chýba,že sa toho človeka nemôžem nabažiť..že chcem pre toho človeka spraviť najviac na svete,že ma nezaujíma nikto iný...že nikdy nemám dosť objatí,bozkov atd. V skratke.. ak to teda bolo mierené na partnerskú lásku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ty vole čo viac by to asi bolo? Kemócia?