Takže, kedže sa tu môže dať len jedno forum od jedného použivateľa dám svoje otázky do jedného.
1. Na aký vekový rozdiel medzi partnermi ste zvyknutí? Koľko rokov od vás mali vaši partneri/partnerky? Koľko je podľa vás maximum? Chodili by ste radšej s ni
1. +- 1r. , max 4 r. , starsou
2. depends, ale niekde medzi 16 - 20 je to ok, neplanovat
3. nech si kazdy robi co chce, ale nech si lasku prejavuju v sukromi
1. Medzi mnou a mojim milasikom je 4,5 roka, zdalo by sa mi to aj vela, ale je to v poho. Ale tak generalizovane sa to povedat neda, zavisi. A nejako nechcem chodit s nikym inym
2. Proste ked na to pride
3. Taky, ako na vsetky ostatne
1. moji bývalí priatelia boli väčšinou rovnakého veku ako ja, jeden bol odomňa o rok starší
myslím si, že vek nehrá rolu ale maximum je tak 10 rokov
osobne by som s mladším nechodila
2. to sa nedá naplánovať podľa mňa, lebo to nikdy podľa plánov nevýjde
3. poznám iba gayov a je to v pohode, sú to uplne normálni ľudia a všetko, prvý krát ked som videla že si dali pusu alebo tak to bolo divné ale nakoniec je to ok, a pokiaľ ma nikto nezasväcuje to svojho súkromného života neriešim jeho orientáciu
som zvyknutá skôr na starších. teda randila som so staršími chalanmi.... to bolo davno. teraz mám o 3 roky staršiu priatelku a vyhovuje mi to. ale zase tam ide o to že si rozumieme, vek ehrá až takú rolu. iked raz som čítala nazor jednej ženy ktorá povedala že ak má jeden človek 50 a druhý 20 tak ani nejde o vekový rozdiel ale skôr o dobu v akej lduia vyrastali a o iné faktory ktoré im môžu vo vzťahu robiť problemy a s tým sa do velkej miery stotožnujem. ale pokým si dvaja ozaj rozumejú a ľúbia sa tak ja to neodsudzujem
prvý sex by mal byť spontánny a nie plánovaný, podla mojho názoru
jirko bol odo mňa o desať rokov starší a miky rovnako starý ako ja a teraz...havo je o dva starší
tých desať ujde
a homosexuálny sex?
môj bratranec je gay, ale s partnerom predomnou ani si len pusu nedávajú
1. od partnerky som mladsi o necely mesiac; na veku mi velmi nezalezi ale ocakavam od nej vyspelost a jasne predstavy v tom, co od vztahu a buducnosti ocakava. maximum neriesim, no mali by sme byt mentalne priblizne na rovnakej urovni.
2. sex neberiem lahkovazne a som v tejto oblasti pomerne konzervativny, takze sa priklanam k tomu, aby boli obaja partneri pripraveni. o veku je trocha zvlastne hovorit, kedze zavisi opat od vyspelosti ale som za to, ze ak sa s tym clovek neponahla, nie je to na skodu. co sa tyka planovania, je to individualne. niektore pary si to naplanuju, ine k tomu dojdu spontanne, no poziadavka pripravenosti je podla mna dolezita ako v jednom, tak druhom pripade
3. normalny. sam poznam homosexuala a uz ma aj s byvalym partnerom zoznamil, boli sme spolu vonku, nemam s tym ziaden problem.
1. v mojom veku je normálny rozdiel max tak 5 rokov si myslím starší chlap by už mal iné záujmy, priority a neviem prečo by sa mal "zaj**ávať" s nejakou stredoškoláčkou
2. NE-PLÁ-NO-VAŤ! a nad 15 rokov, teda 16, ale ak má napr. 15ročná dvojročný vzťah, tak prečo nie?
3. že homosexuálny pár sa nikdy nevyrovná normálnemu
1. Najstarsi moj muz mal o 10 rokov viac. Teraz mam partnera o 7 rokov starsieho. S mladsim by som asi nechodila, ale nikdy nehovor nikdy.
2. Ked je clovek pripraveny. Neplanovat.
3. Tolerujem ich.
1. Mladšiu by som nikdy nechcela....pre mňa je akurát 3roky a viac..
2. Proste keď človeka lúbiš,už ako tak poznáš...príde to samé,ja som nikdy nič neplánovala...
3. Názor nemám,ale sama žijem s dievčaťom. Zbytok sveta ma nezaujíma...
U mňa je priemer asi +5 rokov, teraz mám o 7 rokov staršieho. Chodila by som so starším, ale aj s mladším ak by to fungovalo.
2. 18+ a keď sú obaja partneri na tom, že to chcú urobiť.
3. hate
1. Medzi nami sú tri mesiace rozdiel a vyhovujeme si
2. Keď sa na to obaja cítia a mám rada spontánnosť
3. Pre mňa je to plnohodnotná láska medzi človekom a človekom
1) Ja som síce ešte s nikým nechodila, pretože som hroznáá.. A zrejme dlho ani nebudem, ako to tak pri sebe vidím...ale nevadí. Takže nedá sa hovoriť, že by som mala byť zvyknutá na nejaký rozdiel. Ale maximum záleží aj od toho, koľko máš rokov. Pokiaľ máš dvadsaťpäť rokov, tak podľa mňa ani tak nezáleží, či je od teba o desať rokov starší. V mojom veku (dajme tomu, že už mám šestnásť), desať rokov je celkom dosť.
2) Vhodné to je vtedy, keď už mal človek aspoň pätnásť rokov. A vtedy, keď cíti, že je na to naozaj pripravený. A podľa mňa..tak prvý možno aj áno, ale možno nie, to je podľa mňa jedno, či je to naplánované alebo nie.
3) Je to každého osobná vec, či je hetero alebo homosexuálne orientovaný (a teda či je s babou alebo chalanom vo vzťahu). Neriešim ich, stále sú to ľudia ako všetci ostatní. Len neznášam, keď to niekto extrémne preháňa, "še hovorí tak strašne čeplošky".
3. Aký máte názor na homosexuálne orientované páry?
"jirko bol odo mňa o desať rokov starší a miky rovnako starý ako ja a teraz...havo je o dva starší" AMEN TOTO MA POSLALO POD ČIERNU ZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.Prvy bol o 10rokov starsi, druhy o 6.. Momentalne mam chlapca o 2 roky starsieho a uplne najviac mi to vyhovuje.
2. Nevim, ja som cista jak lalia
3.Nemam proti nim nic, nemozu za to.
1.
Podľa mňa veľmi záleží od vyspelosti partnerov, ale osobne si myslím, že ideál je starší chlap od ženy, podľa mňa 5-10 rokov.
Najmladší bol odomňa mladší iba o necelý mesiac. Iného mladšieho som nemala a ani by som nechcela.
Najstarší bol odomňa starší o 17 rokov. Rozumeli sme si, boli sme spolu tri roky...ale už by som si to nezopakovala.
Pri tých zaujímavejších vzťahoch v mojom živote som mala vekové rozdiely 4,5 roka; 17 rokov; 7 rokov a teraz 10 rokov..
A ako som už vyššie napísala, preferujem pri sebe staršieho partnera.
2. Sex by som si určite neplánovala, samozrejme, o nejakých veciach by sa mali partneri porozprávať ešte predtým než do toho pôjdu, určite spolu prebrať, či sú už obaja na to pripravení. Od 15 hore je to ok, ale u každého závisí od toho, či je pripravený a či chce. Ak niekto chce byť poctivý až do svadby, tak to tak proste chce...
3. Tolerujem, nemám s tým problém, pokiaľ nebudú nevhodní priamo predomnou - a je jedno, či sa bavíme o homosexuálne alebo heterosexuálne orientovaných pároch. A príliš nemusím tých chalanov, ktorý sú presladení...ale ináč nemám problém s gaymi ani lesbami.
1 . radšej mladším ... maximum je podla mna 10 rokov, nad by som už asi nešiel ... a zvyknutý som na rozdiel 2 rokov ... alebo jedného ... ale všetko to záleží od situácie a človeka, nie každý v mojom veku je na tom tak ako ja a nie každý vo veku dajme tomu 16 rokov je na tom ako jeho rovesníci, takže na tom rozdiele až tak nezáleží,ale kedže zaznela otázka zaznieva aj odpoveď
2. je dobré si to rozmyslieť...a vtedy keď sú obaja na to pripravení a chcú to ...
3. je to ich prirodzenosť ako moja že som hetero ... neodsudzujem ich za to
1. preferovala som starsich (chodila som s chlapikom o 8,5 roka starsim, rozdycham aj keby bol niekto starsi o 12 rokov), skusila som aj mladsich (-1) ale v podstate to vyslo narovnako, ako uz bolo spomenute dolezita je mentalna vyspelost
2. netreba sa ponahlat a ludia by mali byt pripraveni a aj zodpovedni
3. no problem medzi mojimi priatelmi su aj homosexualne orientovani ludia a su rovnako skveli ako ti hetero (neznasam ked sa baby spolu oblizuju len aby sa predviedli pred chalanmi - slovo oblizuju je pouzite schvalne)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
2. depends, ale niekde medzi 16 - 20 je to ok, neplanovat
3. nech si kazdy robi co chce, ale nech si lasku prejavuju v sukromi
2. Proste ked na to pride
3. Taky, ako na vsetky ostatne
myslím si, že vek nehrá rolu ale maximum je tak 10 rokov
osobne by som s mladším nechodila
2. to sa nedá naplánovať podľa mňa, lebo to nikdy podľa plánov nevýjde
3. poznám iba gayov a je to v pohode, sú to uplne normálni ľudia a všetko, prvý krát ked som videla že si dali pusu alebo tak to bolo divné ale nakoniec je to ok, a pokiaľ ma nikto nezasväcuje to svojho súkromného života neriešim jeho orientáciu
prvý sex by mal byť spontánny a nie plánovaný, podla mojho názoru
som lesba takže nemám nič proti homosexuálom
tých desať ujde
a homosexuálny sex?
môj bratranec je gay, ale s partnerom predomnou ani si len pusu nedávajú
2, 16/17 plus
3, Nemám proti nim nič, ale na očiach ich moc mať nemusím
2. sex neberiem lahkovazne a som v tejto oblasti pomerne konzervativny, takze sa priklanam k tomu, aby boli obaja partneri pripraveni. o veku je trocha zvlastne hovorit, kedze zavisi opat od vyspelosti ale som za to, ze ak sa s tym clovek neponahla, nie je to na skodu. co sa tyka planovania, je to individualne. niektore pary si to naplanuju, ine k tomu dojdu spontanne, no poziadavka pripravenosti je podla mna dolezita ako v jednom, tak druhom pripade
3. normalny. sam poznam homosexuala a uz ma aj s byvalym partnerom zoznamil, boli sme spolu vonku, nemam s tym ziaden problem.
2. 18 +- nejaký ten rok
3. nemám nič proti, pokým ma neoboznamujú s detailami svojho intímneho života (ale to vo všeobecnosti nepotrebujem vedieť od nijakého páru)
2. NE-PLÁ-NO-VAŤ! a nad 15 rokov, teda 16, ale ak má napr. 15ročná dvojročný vzťah, tak prečo nie?
3. že homosexuálny pár sa nikdy nevyrovná normálnemu
- na tom rozdieli až tak nezáleží, hlavne aby to klapalo
- hmmm ešte žiadneho som nemal
- skorej s mladšou ak by sa dalo by som chodil
2.
- podľa mňa až po svadbe (veď na dobré veci sa dlho čaká)
3.
- negatívny, neuznávam taký druh párov.
2. Ked je clovek pripraveny. Neplanovat.
3. Tolerujem ich.
2. Proste keď človeka lúbiš,už ako tak poznáš...príde to samé,ja som nikdy nič neplánovala...
3. Názor nemám,ale sama žijem s dievčaťom. Zbytok sveta ma nezaujíma...
2. keď budeme obaja pripravení
3. nemá to u mňa miesto.
2. 18+ a keď sú obaja partneri na tom, že to chcú urobiť.
3. hate
2: neviem odporučiť, ja som prišiel o to v 15tich
3: je to choroba ktorá by sa mala liečiť lobotómiou
2. Keď sa na to obaja cítia a mám rada spontánnosť
3. Pre mňa je to plnohodnotná láska medzi človekom a človekom
2. vtedy, keď sa človek na to fakt ciiti.. :ehm: ...a nemám rada plánovaný sex "
3. taký istý ako na heterosexuálne... :ehm:
2. keď sa na to človek cíti pripravený
3. presne ako na heterosexuálne páry
2) Vhodné to je vtedy, keď už mal človek aspoň pätnásť rokov. A vtedy, keď cíti, že je na to naozaj pripravený. A podľa mňa..tak prvý možno aj áno, ale možno nie, to je podľa mňa jedno, či je to naplánované alebo nie.
3) Je to každého osobná vec, či je hetero alebo homosexuálne orientovaný (a teda či je s babou alebo chalanom vo vzťahu). Neriešim ich, stále sú to ľudia ako všetci ostatní. Len neznášam, keď to niekto extrémne preháňa, "še hovorí tak strašne čeplošky".
3. Aký máte názor na homosexuálne orientované páry?
2. to je u každého individuálne..a plánovať to, je blbosť...
3. neriešim ich...
2. Nevim, ja som cista jak lalia
3.Nemam proti nim nic, nemozu za to.
Podľa mňa veľmi záleží od vyspelosti partnerov, ale osobne si myslím, že ideál je starší chlap od ženy, podľa mňa 5-10 rokov.
Najmladší bol odomňa mladší iba o necelý mesiac. Iného mladšieho som nemala a ani by som nechcela.
Najstarší bol odomňa starší o 17 rokov. Rozumeli sme si, boli sme spolu tri roky...ale už by som si to nezopakovala.
Pri tých zaujímavejších vzťahoch v mojom živote som mala vekové rozdiely 4,5 roka; 17 rokov; 7 rokov a teraz 10 rokov..
A ako som už vyššie napísala, preferujem pri sebe staršieho partnera.
2. Sex by som si určite neplánovala, samozrejme, o nejakých veciach by sa mali partneri porozprávať ešte predtým než do toho pôjdu, určite spolu prebrať, či sú už obaja na to pripravení. Od 15 hore je to ok, ale u každého závisí od toho, či je pripravený a či chce. Ak niekto chce byť poctivý až do svadby, tak to tak proste chce...
3. Tolerujem, nemám s tým problém, pokiaľ nebudú nevhodní priamo predomnou - a je jedno, či sa bavíme o homosexuálne alebo heterosexuálne orientovaných pároch. A príliš nemusím tých chalanov, ktorý sú presladení...ale ináč nemám problém s gaymi ani lesbami.
2. je dobré si to rozmyslieť...a vtedy keď sú obaja na to pripravení a chcú to ...
3. je to ich prirodzenosť ako moja že som hetero ... neodsudzujem ich za to
2. netreba sa ponahlat a ludia by mali byt pripraveni a aj zodpovedni
3. no problem medzi mojimi priatelmi su aj homosexualne orientovani ludia a su rovnako skveli ako ti hetero (neznasam ked sa baby spolu oblizuju len aby sa predviedli pred chalanmi - slovo oblizuju je pouzite schvalne)