@elwinko ...nesuhlasim s tvojou poslednou vetou... pre mna je najkrajsi pocit na svete ked viem ze MNA niekto lubi...lebo lubit mozes kohokolvek kto teba nelubi ale ked lubis niekoho kto lubi teba to je krasne...
momentalne mi napadne, ze by sa mohli ist cele vztahy pojebat niekam.. ale keby som boal zamilovana, urcite by som tu davala strasne filozoficke ody...
...laska ako slovo..to je nic..je to slovo ako kazde ine...ale jeho vyznam je uz o nieco hlbsi . Ti, ktori sa v laske sklamali, tymto ludom uz nic pekne nehovori...ale zamilovani ludia sa citia byt stastni, zabudaju na vsetky starosti, chcu byt co najviac s clovekom, ktoreho tak lubia ..ale existuje vela druhov lasky..materska, partnerska, laska k vlasti, laska k prirode, k priatelom, zvieratkam ...
Laska je podla mna slovo, ktore mnohi zneuzivaju, ale na druej strane su ludia, ktori su prikladom tohto slova. Laska podla mna nie je iba o vztahu medzi dvoma ludmi, ale je aj o tom, ako sa dokazeme spravat k ludom okolo seba a hlavne o to, ake mame srdce, ci dokazeme pocuvat inych. Laska sa neurcuje farbou pleti, vieroviznanim, ci inymi zbytocnostami. Je to o cloveku a jeho vnutornej krase.
laska je krasn aci je stastna alebo nestastna lebo skutocnost ze v cloveku existuje tak silny cit kvoli ktoremu s amnohi zmenia k lepsiemu a su schopni veci ktorych inak schopni nie us, to je nadherne a velkolepe.ano niektori su schopni aj hroznych veci ale ti nie su zalubeni ale posadnuti lebo ti co chcu druheho trestat za to ze on ich nelubi tak ti skutocne nelubia
Ak povies slovo laska, predstavim si vsetkych ludi na ktorych mi zalezi.. rodinu aj priatelov.. ale aj vsetky veci na ktorych mi zalezi..
Pokial sa mysli ta partnerska.. tak ta pre kazdeho cloveka predstavuje nieco ine. Len prilis namysleni, hlupi a bezcitni ludia mozu povedat ze neexistuje. Podla mna je laska hlavne o poznani, porozumeni, dovere, spolahnuti sa na tu druhu osobu, uprimnosti, svojim sposobom o obdive a o vasni.
Ja velmi rozlisujem "zalubenie" a "lasku" zalubena som bola do vela chalanov ale bolo to len na par tyzdnov. Laska pride az ked tu druhu osobu spoznam a viem ju akceptovat aj s jej chybami.
Láska je krasná sám to dobre vieš, pre lásku svoju všetko obetuješ. Radšej si otrhneš jedlo od úst, hodiíš sa do do strely keď niekto stalčí spúšť, keď si nemiloval tak sa o to pokús, je to najkrajší cit, každý by chcel len pre tú lásku žiť. No nie je to tak vždy že sa dvaja ľudia ľúbia, polovičná láska je tá najväčšia kurva. Pozná ju každý a každý chce vražidť, každý chce tú nemožnú lásku navždy zabiť. Alebo radšej sám seba chce zabiť alebo chce svoju nanič lásku zapiť. Podľa mňa to nie je to správne riešenie. Na jedeň zabudneš a zajtra to isté. To isté dokola a krúti sa ti hlava. Nevieš či sa máš opiť jak sviňa, ani sám nevieš, že koho je to vina. tej osoby ktorú ľúbiš či len ty si taký hlúpy, či je ten človiečik na lásku skúpi. Dávaš si otázku na ktorú nevieš odpoveď, nevieš čo máš robiť keď veci sú už hotové. Ľudia si vyberajú ľudí podľa krásy, kde sú tie staré romantické lásky časy. Kde sú? Kde sú? Kde nás nesú? Kde nás doba nesie? Kde nás láska vezie? Prečo je to taký cit, že keď ho máš si šťastný a keď zas keď ho nemáš si tak zvláštn? Kto vie odpoveď nech mi ju povie. Dlho som bádal veľmi rád sa ju dozviem. Prečo nemôže mať každý svoju lásku pri sebe, veď život bez nej je niečo príšerné. Prešno nemôžu byť dvaja ľudia štastní. Prečo nepraje im osud, prečo je taký strašný otrasný a zvláštny, no občas je aj krásny. No prečo? pýtam sa prečo. Láska je krásna tak si ju váž, láska je v každom jednom z nás. Láska je to najkrajšie. čo ťa môže chytiť, tak si po ňu okamžite prídi. Lásku nerozpoznáš na prvý krát. Nevieš či je skutočná a či sa len chce hrať. Nevieš či máš tú lásku vážne brať či ju miluješ a či ju máš len rád. Sám nevieš. Sám nevieš aká je to láska, či je len bratská a či je to len facka. Či bude doživotná a či bude krátka. Láska je dilema a vždy ňou aj bude, každý pozná ten pocit zovretia hrude, búšenia sradca a to si vraj v kľude. Láske nerozkážeš. láska tebe káže. Láska je voľná láska nemá stráže. No prečo? pýtam sa prečo. Láska je krásna tak si ju váž, láska je v každom jednom z nás...
Podľa mňa je to to NAJ.z čoho sa môže vlastne človek tešiť,vedieť,že sa na svoju lásku môže vždy spoľahnúť,že má v niekom stále oporu,že ho niekto podrží aj v tých najťažších chvíľach.Mnohí vravia,že láska je zbytočná-ale to asi len tí-čo ju nemajú......Myslím si,že prave láska nám dáva zmysel tu byť a veľa vydržať
laska?co je to vlastne?je to len slovo ked cez niekomu vyjedrit za ho mas rad?alebo niekomu povies lubbim ta,milujem ta len ked od neho nieco chces?mozno kedy si bola laska pre niekoho vsetko,naplnenie vsetkych tuzob.....ale teraz horko tazko,slovo laska a podobne vyrazi ktore ju vystihuje sa teraz pouzivaju ako manypulacny prostriedok.......nechcem tymto povedat ze laska je zla vec...prave naopak laska je uzasna vec a dokazuje velke veci aj napriek tomu ze sa vela pre lasku trpy ale stoji to za to.....hm a ci verim v lasku?no takzko povedat.....v lasku ako taku verim........ale neverim ze ju mozem mat aj ja......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A mám radosť, že toto všetko práve zažívam....
Ľúbim a to je najkrajší pocit na svete...
@16desiree som pokojný
Pokial sa mysli ta partnerska.. tak ta pre kazdeho cloveka predstavuje nieco ine. Len prilis namysleni, hlupi a bezcitni ludia mozu povedat ze neexistuje. Podla mna je laska hlavne o poznani, porozumeni, dovere, spolahnuti sa na tu druhu osobu, uprimnosti, svojim sposobom o obdive a o vasni.
Ja velmi rozlisujem "zalubenie" a "lasku" zalubena som bola do vela chalanov ale bolo to len na par tyzdnov. Laska pride az ked tu druhu osobu spoznam a viem ju akceptovat aj s jej chybami.
Achhhhh, nostalgia, kde sú tie staré krásne časy keď ti partnera vyberali rodičia ...
fuj