mala som krasne pocity..boa som najstastnejsi clovek na svete myslela som ze mam vsetko no bohuzial v pondelok sa to skoncilo a nie z mojej strany a dost ma to vzalo...
ja sa neviem pretvarovať ani nič podobné.. je na mne všetko hneď vidieť.. (dokonca ani klamať neviem!!! to je úplne nahovno!!) a videl to aj on.. a tak.. sme spolu.. .
nie, bohužiaľ, mne sa len stalo, že to vedel :/ takže komukoľvek, komu sa to stalo, vlastne trochu závidím, nehovoriac o tých, ktorým sa to nestalo vôbec
Nestalo. Ak sa do niekoho zamilujem, musím ho najprv POZNAŤ, a pod tým poznať nemyslím vedieť ako sa volá, ale aj poznať jeho záujmy, kamarátov... A na to sa s ním musím rozprávať. Z toho logicky vyplýva, že MUSÍ dotyčný vedieť, že existujem...
@bloodsuckingvampire ale to uz je dlhy pribeh on to uz raz vedel a nebolo to vobec dobre potom prestal a ja osm mu povedala ze uz ho nechcem a znova mu to nepovem
@adusqabb tak tým pádom je to obyčajné malé decko a ešte aj kokot. Ak sa niekto babe smeje pretože sa priznala, že sa jej páči... tak si dotyčnú babu nezaslúži...
Jáj a k téme, pocit je to velmi pekný, no rozumnejšie bybolo porozprávať sa s dotyčným nech vieš na čom si, ajkeď ten strach z odmietnutia pred tým je hrozný :/. Ale radšej vedieť na čom si ako byť do niekoho platonicky zamilovaný a nedávať príležitosť možným iným vzťahom.
uuf ,bola som taka zalaskovana...ale nie sialene zalubena sialene zalubena som bola len dvakrat v zivote zalubena ..a ten prvykrat ten chlapec o tom vedel a aj tento terajsi to vie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
vzdy len negativne
moja to je mi luto pride aj lepsi neboj vsetko sa spravi
@ malapohroma
ja to poznam neboj kissing_heart:
@ lelia
to si vystihla vsetky pocity co s vo vztahu mozu stat
@ tikalok
tak sa ti to este stane bud si isty
@ iwanushka
tak ale aspon ste spolu
@ bunniska
ved sme na tom podobne mna chce tolko ludi ale ja chcem len jeho a nikoho ineho
@ anzu
priala by som si to aj ja
@ bloodsuckingvampire
to prepisat bola riadna fuska
ale on o mne vie len netusi co pre mna znamena
to prepisat bola riadna fuska
ale on o mne vie len netusi co pre mna znamena
1884149
raz ma z toľkej lásky roztrhne
no napr stale ma komentoval dival sa na mna vicitavim pohladom a pod
bud si isty
A súhlasím aj s tým že milovať niekoho bez toho aby ju poznal a s tým že ona nevie o mojej existencii sa nedá. Nieje to ozajstná láska.