caute, mam maly problem a neviem si s nim rady, doteraz mi v pohode fungoval lazarus ale jedneho dna zrazu prestal ist a stale mi vypisovalo okno ze nemozem ho zapnut. Skusal som uz aj ho odinstalovat, stiahnut novu verziua stale ukazuje to iste. Neviete
@dzurino lazarus je FUJ!!!
inak toto isté robilo spolužiačke, ona to tuším obišla práve reinštalom...no neviem, niečo ešte poskúšaj alebo sa opýtaj priamo profáka (pokiaľ z toho náhodou nie je blbý lebo je len preškolený matematikár ako niekto koho netreba menovať)
@dzurino ahoj. nevieš aký mám problém s kamarátom? donedávna všetko v pohode, ale od istého momentu sa so mnou odmieta baviť a stále mi hovorí niečo že prečo nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
inak toto isté robilo spolužiačke, ona to tuším obišla práve reinštalom...no neviem, niečo ešte poskúšaj alebo sa opýtaj priamo profáka (pokiaľ z toho náhodou nie je blbý lebo je len preškolený matematikár ako niekto koho netreba menovať)
to si fakt dobre napísal. Som sa zasmiala
Ale máš pravdu