Čo by sa podľa vás dialo, keby sa zlegalizovala vražda? Je mi jasné, že asi nič pekné. Len mi opíšte ako si predstavujete priebeh takejto udalosti. Kto by bol zabitý ako prvý? Politici? Civilisti? Zabili by ste niekoho, keby vám za to nehrozil trest?
ak je koncepcia statu zalozena na ochrane obcanov, tak mam dojem ze by stat stratil svoju funkciu, v dlhodobom hladisku by sme sa vratili do prirodzeneho stavu a cele zle.
castokrat sa zamyslam nad tym ci by som bola schopna zabit a dosla som k zaveru, ze jedine ak by to bolo v pripade nutnej obrany ci krajnej nudze ktore samy o sebe nie su protipravne, takze by mi aj tak "povedzme ze nic" nehrozilo.
a k tomu co by sa dialo...to sa mi teraz fakt nechce rozmyslat, sorry.
Bála by som sa vyjsť z domu, že sa na mne niekto nahnevaný zgustne. A asi by som sa radšej zasamovraždila v takom prípade. Alebo by som teda poprosila niekoho nech ma radšej zabije hneď
bola by to super srandaaaa
ale nezabila by som, myslím že len tak by som to nezvládla. ale pár ľudí by som mala vytipovaných čo by som si priala aby to niekto urobil za mňa
zákony sú irelevantné, záleží na tom, čomu veria a čo si myslia ľudia. alebo koľkých z vás drží od zabitia len to, že by vás niekto mohol udať? kolkí z vás boli v situacii, ked by mohli dokonale niekoho zavraždiť bez toho, aby mu na to prišli a nespravil to? nehovoriac o tom, že ani dnes sa brutalne vela vrážd nevyrieši, takže pri týchto vraždách je to rovnaké, ako keby žiadny zákon neexistoval.
Ak by sa vraždy legalizovali vznikol by chaos keby malo byť na mne nikoho zabíjať nebudem ale ostatní ľudia by zabíjali tých ostatných a nebrali by ohľad na tých čo napríklad nikomu nič neurobili takže by som bol donútený zabíjať aj ja pretože by sa hneď v prvý deň legalizácie začalo zabíjať okrádať atď... Proste všade chaos mŕtve telá žiadni politici, rómovia iba zabijaci ktorý si udržia postavenie a budú sa vedieť ubrániť Toť môj názor...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A nie, nezabila by som nikoho, aj keby to bolo povolené a platili by mi. Nie.
Au, to bolelo. Ospravedlňujem sa za zlú formuláciu, je nedeľa večer, vieš.
a k tomu co by sa dialo...to sa mi teraz fakt nechce rozmyslat, sorry.
ale by som asi pustila zvieratá, nech si spravia čo chcú s tými, čo ich zabíjajú a konzumujú.
ale nezabila by som, myslím že len tak by som to nezvládla. ale pár ľudí by som mala vytipovaných čo by som si priala aby to niekto urobil za mňa
a potom toto: