Tak predtým ako ma zdrbete, že mám ísť doktorovi, tak informujem, že aj pojdem, ale až koncom mesiaca sa dostanem na SR. Takže k veci...., keď sedím a potom sa postavím bolí ma lavy bok, pri panvovej kosti, a sa chcem spýtať, že čo by to mohlo byť? A o
može to byť zápal sedacie nervu ale to by si cítila silnejšie bolesti, može to byť bedrový klb opotrebovaný, možno len je pritlačený nejaký nerv, alebo zápal, každopádne s tým zajdi čo najskor k lekárovi oni ti najlepšie povedia..teda..no..snáď
@1 ; urcite to mas volaky zapal ako on napisal. napriklad nieco v tomto zmysle: zle si bola oblecena, alebo si bola trosku spotena a studeny vzduch a hned bol problem na svete.
@alysia ak mas pocit jak keby ta bolest ide z kosti tak to moze byt zapal sedacieho nervu a kludne mozes pisat smajliky na konci vety lebo ta bolest je neprijemna ale nie az tak moc neznesitelna...ak je to ono tak ta caka 10 dni pichania injekcii ale ta ulava za to stoji
@potvorkape praveze nemam pocit, ze je to z kosti, ale ktovie co ja citim .. ja neviem ako bolia kosti ... raz za 100 rokov mam svalovicu, tak viem troska ako bolia svaly, ale toto co je, netusim
Ono to nie je take hrozne, len nechcem aby sa mi to zhorsovalo
ja si myslim, ze proste vela sedis, a malo sa hybes... ked som sa ucil na statnice, tak som asi 2, 3 tyzdne proste sedel pred knihami, a za compom, a ku koncu ma strasne boleli kolena, lebo som ich mal stale ohnute v tom istom uhle, a pomali som za cely den spravil tak 20 krokov do kuchyne, a znovu do izby
Pokial ta to neboli neak silno by som na tvojom mieste skusil lahsi sport, ktory ale setri klby... - plavanie, bicykel, alebo aspon prechadzky, a podobne. Mozno aj ten pohyb spravi divy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Boli ta kost alebo slacha , sval?
@boloabude @mm47 kolko? tyzden asi? 2? neviem, bolest, no ako keby svalu, neviem, kost to asi nebude
Skus pokial mas konsku mast na to a uvidis.
Ono to nie je take hrozne, len nechcem aby sa mi to zhorsovalo
Pokial ta to neboli neak silno by som na tvojom mieste skusil lahsi sport, ktory ale setri klby... - plavanie, bicykel, alebo aspon prechadzky, a podobne. Mozno aj ten pohyb spravi divy.