Aké máte skusenosti a lekarmi a pristupom v nemocnici, som po 3 operaciach (mozno potom napisem blog ale ne ten by nikoho nezaujimal) a lekari boli maximalne neprijemny hlavne v Michalovciach kde su podla vas najlepsi a kde najhorsi?
Lekári sú nepríjemní všade aj keď im dáš solídny úplatok.
Zo skúseností čo mám, musí ísť človek do zahraničia a do súkromnej nemocnice aby sa k nemu nesprávali ako k odpadu. Bo tam stačí jedna sťažnosť a lekára už pucujú.
Tak ako kedy. Väčšinou sú v pohode ale keď majú svoju náladu tak vedia byť aj nepríjemný. Ale tak to sa mi stalo asi len raz. A napíš ten blog Mňa to zaujíma
Fajn potom možno napíšem aj ja Ináč napadlo ma že najhorší lekári a všetko bolo asi v Galante ale to bolo asi 4 a pol roka do zadu že som si na to ani nespomenula najprv
@makiri nepotrebujem aby sa na mna usmievali ale to neznamená že pri pankreatitide povedia ze akoze co ta boli? Ak si v nejakom vzťahu z lekárom tak sa ospravedlňujem neplatí to o všetkých lekároch no niektorí sú dostatočne nepríjemný
Nech si aj v terminálnom štádiu stále majú byť empatickí a povzbudiví, prispôsobiť svoje chovanie individuálne k potrebám pacienta.
Veľmi veľa závisí od toho, ako silné pomocné lano lekárovi hodíš.
Moja skúsenosť hovorí, že lekár je len človek. Človek vystavený enormnému stresu a nie každý je schopný mu čeliť a teda preto stretávame lekárov každého druhu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Zo skúseností čo mám, musí ísť človek do zahraničia a do súkromnej nemocnice aby sa k nemu nesprávali ako k odpadu. Bo tam stačí jedna sťažnosť a lekára už pucujú.
Veľmi veľa závisí od toho, ako silné pomocné lano lekárovi hodíš.
Moja skúsenosť hovorí, že lekár je len človek. Človek vystavený enormnému stresu a nie každý je schopný mu čeliť a teda preto stretávame lekárov každého druhu.