Lekarska sprava Interupcia. Ak mi niekto vie poskytnut vzor spravy od lekara o potrate, alebo napisat , som ochotna odmeny .. 50 € Potrebujem kvoli osobnym dovodom.
@karlotiskot
Presne!
Stary trik. Nasledne z neho chces vytrieskat ovela viac, ako 50 Eur co tu nukas.
A nieco ako vzor spravy neexistuje, len konkretna sprava pre konkretneho pacienta. Takze vela stastia pri hladani.
Jemine ľudia zasa hviezdičky za to ako som zlý na nieekoho?
Čo ak je to naopak a ona chce oklamať okolie, ktoré ju núti ísť na potrat? Haaa!? To už také vtipné neni!
ak si kresťanka katolíčka dobre si to rozmyslí či si to dieťatko necháš zobrať...
je to obrovský ťažký hriech a ak by sa ti nebodaj niečo stalo, diabol ťa okamžite berie do pekla...
dobre by bolo ak by si si našla na nete video, ako doktori ničia plod v lone matky...
je to hrúza nad hrúzu, to Božie stvorenie si to určite nezaslúži...
ono síce po smrti odchádza okamžite do neba, kde ďalej sa oň stará chór anjelov, ale ty skončíš strašne zle...
rozmysli si to...
@marcello1111 A ak nie je kresťanka katolíčka si ho má nechať zobrať a nerozmyslieť si to? Rozmysli si čo si napísal. Deliť ľudí na Katolíkov a pohanov to je ako v stredoveku, ba ešte horšie.
@kierkegaard
vieš, ak je kresťanka, predpokladam, že verí v najzákladnejšie veci a to je existencia neba a pekla...ak je kresťanka, bude nad tým uvažovať...
ak je ateistka, vysmeje sa mi, že nejake nebo a peklo existuje...
a nemá predsudky nejakého zatratenia...tu nejde o delenie, ale o zodpovednosť, lásku a božie prikázanie - nezabiješ...
@karlotiskot
Dala som si na @1 hviezdu a sama napisala zly komentar z viacerych dovodov.
1. Subjektivne - faciny z globalneho pohladu
- osobna zla skusenost s pokusom o takuto kamufaz vo vztahu k mojmu muzovi
- vadi mi degradacia lek. spravy na zablonu, ktora sa da za smiesnu sumu zohnat na socialnej sieti, cim vznika nebezpecny precedens
- viem, ze ide v sucasnosti o castu formu odrbu (pozitivny baby test sa da zohnat cez net a dalej je to jasne)
2. Objektivne
Ak by islo o pripad, co si opisal v @4 , tak
- sprava o akoze vykonanom potrate nic nevyriesi
- ale hlavne - existuje viacero legalnych (a bezplatnych) rieseni, o ktorych rad poradi kazdy gynekolog (utajeny porod s okamzitou adopciou, hniedzo zachrany) a pisat sem je dost od veci, co ma nuti inklinovat k prvej moznosti
Nakolko nevieme dalsie okolnosti, som v podstate rada, ze si to atakoval v zaujme o objektivitu.
@marcello1111 ja Ti nic neberiem, len ten chor anjelov sa ti nezda trochu moc?? Na jednej strane pises, ze pojde do pekla a na druhej strane zijes v tvrdeni, ze Jezis nedopusti nic zle. Ved to sa navzajom vylucuje....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Presne!
Stary trik. Nasledne z neho chces vytrieskat ovela viac, ako 50 Eur co tu nukas.
A nieco ako vzor spravy neexistuje, len konkretna sprava pre konkretneho pacienta. Takze vela stastia pri hladani.
Čo ak je to naopak a ona chce oklamať okolie, ktoré ju núti ísť na potrat? Haaa!? To už také vtipné neni!
je to obrovský ťažký hriech a ak by sa ti nebodaj niečo stalo, diabol ťa okamžite berie do pekla...
dobre by bolo ak by si si našla na nete video, ako doktori ničia plod v lone matky...
je to hrúza nad hrúzu, to Božie stvorenie si to určite nezaslúži...
ono síce po smrti odchádza okamžite do neba, kde ďalej sa oň stará chór anjelov, ale ty skončíš strašne zle...
rozmysli si to...
Aj ja potrebujem 50€ kvoli osobnym dovodom nuz ale co..
vieš, ak je kresťanka, predpokladam, že verí v najzákladnejšie veci a to je existencia neba a pekla...ak je kresťanka, bude nad tým uvažovať...
ak je ateistka, vysmeje sa mi, že nejake nebo a peklo existuje...
a nemá predsudky nejakého zatratenia...tu nejde o delenie, ale o zodpovednosť, lásku a božie prikázanie - nezabiješ...
Dala som si na @1 hviezdu a sama napisala zly komentar z viacerych dovodov.
1. Subjektivne - faciny z globalneho pohladu
- osobna zla skusenost s pokusom o takuto kamufaz vo vztahu k mojmu muzovi
- vadi mi degradacia lek. spravy na zablonu, ktora sa da za smiesnu sumu zohnat na socialnej sieti, cim vznika nebezpecny precedens
- viem, ze ide v sucasnosti o castu formu odrbu (pozitivny baby test sa da zohnat cez net a dalej je to jasne)
2. Objektivne
Ak by islo o pripad, co si opisal v @4 , tak
- sprava o akoze vykonanom potrate nic nevyriesi
- ale hlavne - existuje viacero legalnych (a bezplatnych) rieseni, o ktorych rad poradi kazdy gynekolog (utajeny porod s okamzitou adopciou, hniedzo zachrany) a pisat sem je dost od veci, co ma nuti inklinovat k prvej moznosti
Nakolko nevieme dalsie okolnosti, som v podstate rada, ze si to atakoval v zaujme o objektivitu.
a čo má byť, je to môj názor, prečo mi ho berieš!
ukáž mi kde som to napísal...
v čom ťa mám utvrdiť, že celý život budeš žiť zlým životom a za to pôjdeš do neba?
takto to nefunguje môj zlatý, za zle skutky sa musí pykať...
a myslíš si, že ak niekoho teraz zabiješ, tak ťa poliši nezoberu do basy...
a tak je to aj na poslednom súde, buď si zaslúžiš nebo, alebo peklo...