Caute, vedel by Ste mi pomoct spravit root na tomto mobile? Skusal som uz vsetky YouTube video a aj appky ale vzdy mi to vsade najde nejaku chybu.. Vyznate sa niekto v rootovani mobilov?
@77hanes77 prilis vela zbytocnych aplikacii tam mam, a najvacsi problem -instagram mi zablokoval android.. takze potrebujem spravit root a zmenit si ID androidu
@77hanes77 Ano ano.. Prihlasit sa mozem bez problemov na inom mobile alebo aj na PC, ale na mobile mi to ukaze ze mam zablokovany ucet.. Cital som ze vtedy treba spravit root, a nejako zmenit udaje na andriode aby ma to tam pustilo..
@helloxd teraz som v práci, potom nájdem a pošlem rootovala som cez počítač, s aplikáciami, ktoré nainštaluješ do mobilu a ono sa to rootne samé, nemám dobrú skúsenosť, resp. na troch mobiloch, ktoré som sa snažila rootnuť, nefungovali ani na jednom, hoci v zozname podporovaných zariadení uvedené boli...
Ešte okrem vroot mi napadá aj kingaroot, tuším má postup, ako cez to rootnuť dakde v blogoch @h8u , skús aj tam popozerať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Chceš nahodiť nejakú alternatívnu ROMku ? Alebo používaš nejaké aplikácie, ktoré požadujú ROOT?
Instagram ti zablokoval Android? Wat?
Zmeniť ID Androidu? Aké ID máš na mysli?
Ešte okrem vroot mi napadá aj kingaroot, tuším má postup, ako cez to rootnuť dakde v blogoch @h8u , skús aj tam popozerať