ono to ide cez firmy a bez znamosti sa tam nedostanes, skus sa skontaktovat s niekym kto take nieco robi a on sa uz za teba prihovori...inak nemas sancu
@emilywolf skús sa spýtať na informáciách nejakom hypermarkete ja som to mal vybavené cez kamošku a ona cez net..na pokeci písal niekto, že zháňa ľudí a ona sa prihlásila..ale neodporúčam ti túto prácu..ono sa to zdá ľahké ale ja by som to už asi nikdy viac robiť nechcel
@emilywolf ja to tez robim uz 3 roky a uz ma teho plne zuby.. musis pockat hypermarkety ked im chyba niekto na to tak vacsinu daju inzerat do miestnych novin abo na net.. trreba hladat ale kontaktuj KOLOS mozno budu mat neco
ahoj, na uvod vas chcem upozornit, ze ja z toho nemam nic ked sa registrujete, len vam chcem dat vediet ako si doma denne si dokazem zarobit 10 €. nie je to narocne, len sa treba chvilu sustredit na potom vyplnit odpovede na otazky. da sa to robit popri studiu a je to naozaj slusne vreckove. chcem vam iba poradit, mate peknu sancu si tiez privirobit.
Nikdy neroznášajte letáky pre firmu HELP CENTRUM (BODY CARE) !!!!!
Sú to podvodníci a neplatiči! Rozniesla som im letáky, poctivo do každej stránky a nezaplatili mi (40€) . Sú z Bratislavy ale pobočky majú aj v Trenčíne, Žiline, Košiciach a Ružomberku. Telefón nezdvíhajú, a ak aj zdvihnú a dohodnete sa na termíne stretnutia, tak neprídu. Keď som prišla náhodne a zrovna boli vo svojej kancelárii, najskôr mi tvrdili, že im na biomagnetickú rezonanciu, ktorú ponúkajú, nechodili žiadny zákazníci a že to znamená, že som letáky nerozniesla dobre. O 1-2 minúty na to mi tvrdili, že majú kontrolórov, ktorý kontrolujú distribúciu letákov. Pani tvrdila, že ma kontrolovali, a to ani nevedela kto som a kedy som tie letáky roznášala.
NIE SOM JEDINÁ, KTOREJ NEZAPLATILI !! PENIAZE DLŽIA AJ MôJMU KAMARÁTOVI !! Ich telefonický kontakt je : 0918 393 655, 0948 018 934
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
» vyhravakazdy.sk/22149...
(a nie je to ziadna dalsia retazovka, naozaj, inak by som to tu pre vas nepisala )
Nikdy neroznášajte letáky pre firmu HELP CENTRUM (BODY CARE) !!!!!
Sú to podvodníci a neplatiči! Rozniesla som im letáky, poctivo do každej stránky a nezaplatili mi (40€) . Sú z Bratislavy ale pobočky majú aj v Trenčíne, Žiline, Košiciach a Ružomberku. Telefón nezdvíhajú, a ak aj zdvihnú a dohodnete sa na termíne stretnutia, tak neprídu. Keď som prišla náhodne a zrovna boli vo svojej kancelárii, najskôr mi tvrdili, že im na biomagnetickú rezonanciu, ktorú ponúkajú, nechodili žiadny zákazníci a že to znamená, že som letáky nerozniesla dobre. O 1-2 minúty na to mi tvrdili, že majú kontrolórov, ktorý kontrolujú distribúciu letákov. Pani tvrdila, že ma kontrolovali, a to ani nevedela kto som a kedy som tie letáky roznášala.
NIE SOM JEDINÁ, KTOREJ NEZAPLATILI !! PENIAZE DLŽIA AJ MôJMU KAMARÁTOVI !! Ich telefonický kontakt je : 0918 393 655, 0948 018 934