Zdravim, neviete niekto o dobrej praci/agenture, ktora sprostredkuvava pracu v zahranici ( povedzme, ze Rakusko/Nemecko/Cesko/barskde ). So solidnou placou, co sa tyka prace, je jedno aka, predpokladam, ze aj tak pojde o manualnu pracu. Nechce sa mi googl
ja som bol v anglicku cez košickú ag. Eurojob, robia práce v hoteloch, síce som zaplatil za vybavenie 300e ale to sa mi vrátilo aj s letenkou (150e) za prvé dva týždne, ubytko a strava skoro zadarmo, práca ťažká v kuchyni, ale dobre som si to tam užil a určite by som išiel druhýkrát
teraz chcem ísť do holandska cez agentúru Otto (prešov a bb), je to holandská agentúra, tu sú iba pobočky, čiže všetko je úplne zadarmo, kamarát už tam je cez nich, všetko fajn, práca v sklade, plat megadobrý, ale mne sa práca ešte len vybavuje, takže sedím doma
a teda, je 22.6. takže teraz pochybujem že ešte dačo vybavíš, treba to začať vybavovať cca v marci, apríli, s tým že máj/jún môžeš vycestovať...
@strejdabob no jasne a mne povedali v agenturach ze to je skoro v marci a v aprili!! :/ debili... ja uz fakt neivem co s tmi brigadamui :/ si musim nasjt stareho bohateho
@alysia tak keď si tam bola v marci a povedali, že to je skoro, tak si sa mala spýtať, že kedy to je vhodné a prísť potom, nie?
ja som sa minulý rok v júny pýtal napríklad u nás v Košiciach v kauflande, že ako sa vybavuje brigáda a povedali mi, že brigádnici majú u nich rezervované miesta už od januára!
Tak ja som v holandsku bol na brigade tento rok ... a ak mam rpavdu povedat ak mate menej ako 23 rokov tka sa tam uz neoplati chodit... vysoke ceny ubytovania o strave ani nevravim a vysoka dan tu vam samozrejme vratia, ked podate danove prizanie tak vam ju mozu vyplatit aj po 3 rokoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
teraz chcem ísť do holandska cez agentúru Otto (prešov a bb), je to holandská agentúra, tu sú iba pobočky, čiže všetko je úplne zadarmo, kamarát už tam je cez nich, všetko fajn, práca v sklade, plat megadobrý, ale mne sa práca ešte len vybavuje, takže sedím doma
a teda, je 22.6. takže teraz pochybujem že ešte dačo vybavíš, treba to začať vybavovať cca v marci, apríli, s tým že máj/jún môžeš vycestovať...
ja som sa minulý rok v júny pýtal napríklad u nás v Košiciach v kauflande, že ako sa vybavuje brigáda a povedali mi, že brigádnici majú u nich rezervované miesta už od januára!
no vsade to maju inak
od januara?