achooj, ja som mala povodne letiet do Anglicka na 10 tyzdnov, ale kvoli skole- lebo mam zapis v polkue jula, som to na poslednu chvilu zrusila.. a pak som uz ist nechcela, resp.chcela, ale bala som sa, uz je tam kopa ludi..a ja som chcela ist na blink
ja idem na dovolenku na Slovensko...kedze momentalne som uz skoro rok na "dovolenke" a tak skoro sa z tadial na viac ako na mesiac nedostanem...takze mam dovolenku cely rok...ale zas az take idealne to nie je, to len aby ste mi nezavideli :-]
no tak to mas blbe... tomas a kam do afriky? ides lovit tigre? ja asi zostanem len tu na slovensku... dalej ako do piestan sa asi nedostanem a potom este trosku do prahy na par dni, pokukat a tak
Ja cez leto mam na plane ist poziet Vysoke Tatry,s otcom mozno niekde na grecky ostrov a s mamou asi do Afriky,do jedneho statu,kde uz chodime pravidelne a dost mi to ide na nervy...a inak budem jazdit po celom slovensku a hlavne sa budem snazit navstivit vecsinu sk8 parkov
pockaj este rok, potom do Afriky pojdem aj ja...ak ides do Juznej Afriky...aspon nebude nuda v lietadle...no aby bolo jasne, nuda nebude, len clovek navyse by sa hodil...s ludmi, co zili v Juznej Afrike, zabava nekonci...a ked teraz byvaju v Anglicku, tak chcu ist aspon na dovo tam, kde byvali...
ja som si s ludmi z juznej afriky nikdy nerozumela. a hovorili, ze vsetci z juznej afriky sa trepu do londyna nechapem, z toho kraaasneho tepla to takeho pokakaneho pocasia
Hehee...som prva kto sem pise tento rok Yessss Tak potiahnime tuto diskusiu aj na dalsie leto...nech nezapadne prachom...Kam sa chystate? Ja na Djerbu a vyyy??
Bohuzial toto leto nejdem nikam....svoju dovolenku si odbijem teraz v maji.... idem do takej "exotickej" krajinky... Slovensko jej hovoria...hadam tam bude dobre xi xi xi....
Maryinka, to akoze myslis vazne, ze ti chuti jedlo? Fuuuj....ved je to vsetko bez chuti. Ako to mozes nazyvat super jedlom? Ja som schudla 6 kil ked som sem prisla...a to za dva tyzdne.... bleee.... dlho mi trvalo kym som si zvykla...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
pockaj este rok, potom do Afriky pojdem aj ja...ak ides do Juznej Afriky...aspon nebude nuda v lietadle...no aby bolo jasne, nuda nebude, len clovek navyse by sa hodil...s ludmi, co zili v Juznej Afrike, zabava nekonci...a ked teraz byvaju v Anglicku, tak chcu ist aspon na dovo tam, kde byvali...
ja sa nikde moc nechystam co mi pride...Ale do Viedne idem na 100%
Ale inak idem presne o dva mesiace s triedou Taliansko-Svajciarsko-Lichtenstajnsko
Maryinka, to akoze myslis vazne, ze ti chuti jedlo? Fuuuj....ved je to vsetko bez chuti. Ako to mozes nazyvat super jedlom? Ja som schudla 6 kil ked som sem prisla...a to za dva tyzdne.... bleee.... dlho mi trvalo kym som si zvykla...
A este aj teraz preferujem slovenske jedla...