Vedeli ste o tom , že nás sleduju , kde sa nachádzame na zaklade GPS v nasej SIM karte? Davate si letovy režim ak niekam idete s kamaratmi von ? Či nad tým nerozmýšlate ?
A Ešte menšia podotazka koľkí z vás si vypinaju mobil / letovy režim cez noc ?
@spactatus never vsetkemu, co povedia v televizii btw. sledovanie fungovalo aj pred coronou v pripade, ze si to napr. policia vyziadala okrem toho, von chodit mozes a hovorilo sa len o tom, ze sa moze prostrednictvom mobilnych operatorov kontrolovat pochyb ludi, ktori su v povinnej karantene, s cim naprosto suhlasim (ak to teda vobec funguje). Snad nemyslis, ze sa sleduju vsetci obcania SK, kade sa teraz pohybuju btw. Prisli mi 2x SMS na SK cisla z UVZ s podakovani, ze som Velku noc travil doma (y) a ja som cca 1 600 km od SLovenska
Uplne je mi to jedno, ci ma niekto sleduje. Ale ze uplne. A som presvedčená, ze nikoho na svete nezaujíma, kde sa pohybujem (možno s vynimkou mne najbližších).
A ak to ma byt niečo, ako ta inteligentná karanténa v CR, tak som dokonca uplne za! Ale dost pochybujem, ze tu niečo take funguje. Veď este aj v CR to zatiaľ len skúšajú v jednom kraji tusim.
@annyejnji presne toto! urcite kazdy dokaze využívať svoj cas efektivnejsie a zaujimavejsie, ako sledovat, ci idem raz za týždeň do potravin vedla domu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
2 nedavam
3 nikto kto nemá paranoju?
Mobil na noc si nevypínam, max zvuky
Ale udelit aplikaciam povolenia, ktore si ludia ani necitaju, je v pohode
Idem ja radsej obedovat.
A ak to ma byt niečo, ako ta inteligentná karanténa v CR, tak som dokonca uplne za! Ale dost pochybujem, ze tu niečo take funguje. Veď este aj v CR to zatiaľ len skúšajú v jednom kraji tusim.
načo by ma sledovali, by zomreli nudou