Rada by som vedieť,či tam vôbec niekto študuje? Hodili by sa mi nejaké info ,čo sa týka prijímačiek a tak....aj keď mi to príde ako nejaká súkromná škola bez úrovne
SZU nie je sukromna skola..teda spolubyvajuca tam studuje aa urcite som si ista ze to je statna skola..ale je velmi spokojna a ma to o dost vyssiu uroven ako LF UK..
Štátna škola to síce je, ale vyššiu úroveň to teda ani zďaleka nemá, od nás tam išla jedna baba, ktorá na LFUK prepadla a na SZU sa jej darí dobre, myslím aj čo sa týka teoretických testov, náročnosti skúšok a podobne, tak náročnejšia je LFUK... Sú aj výsledky testov zverejnené na školách, ktoré to iba potvrdzujú...
nechodim síce na medicínu,ale co som ja s pocutia pocul: SZU je,pretoze maju novsie zariadenia,menej studentov a viac mrtvol pre studentov,a neucia sa zbytocnosti vsetky na anatomii.
to nejde o to,kto ma tazsie skusky,ale o kvalitu skoly. ale v podstate z oboch skol mas ten isty titul.
a pristup je tam priatelsky,sak tam je menej ziakov predsa.moj nazor je taky,ze na slovensku stoji medicina za nic,ale ked tak,tak martin ci SZU. alebo lepsie je mierit do ciech
Mohli by ste niekto napísať o prijímačkách na SZU, koľko je otázok, koľko môže byť správnych odpovedí na jednu otázku, aké je bodovanie a aký bol plný počet bodov a teda aj aký bol minimálny počet bodov pre prijatie? A ešte či sa otázky v podkladoch úplne zhodujú s tými čo sú v podkladoch, či sa môžu používať kalkulačky a tabuľky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Štátna škola to síce je, ale vyššiu úroveň to teda ani zďaleka nemá, od nás tam išla jedna baba, ktorá na LFUK prepadla a na SZU sa jej darí dobre, myslím aj čo sa týka teoretických testov, náročnosti skúšok a podobne, tak náročnejšia je LFUK... Sú aj výsledky testov zverejnené na školách, ktoré to iba potvrdzujú...
to nejde o to,kto ma tazsie skusky,ale o kvalitu skoly. ale v podstate z oboch skol mas ten isty titul.
a pristup je tam priatelsky,sak tam je menej ziakov predsa.moj nazor je taky,ze na slovensku stoji medicina za nic,ale ked tak,tak martin ci SZU. alebo lepsie je mierit do ciech
Ďakujem dopredu za informácie.