Zdravim, mam LG G2 mini, v oprave mi povedali ze mi treba vymenit zakladovu dosku ... Ze si mam kupit taky isty mobil a vymenit... No nwm čo to je ani kde sa to da zohnat za lacno. Mate jake skusenosti? Rady?
kupit taky isty a vymenit urcite vie kazdy clovek len tak vymenit zakladnu dosku ako kupit taky isty ale
- bud funkcny a tym padom nema zmysel to vymeniat
- alebo s rozbitym displayom coz tiez nema moc zmysel pretoze displaye sa daju zohnat uz za dost lacno cize cena by moc nespadla a tym padom by sa oplatilo kupit radsej cely pouzivany a funkcny telefon..
- samotna zakladna doska je asi najdrahsia cast telefonu. ma cenu tamker ako cely telefon a zohnat sa len tak neda. fakt len od niekoho kupit taky telefon za nejaku smiesnu cenu ale to chce len stastie alebo nahodu
takze v konecnom dosledku by som radsej kupil novy telefon ako hento opravovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
- bud funkcny a tym padom nema zmysel to vymeniat
- alebo s rozbitym displayom coz tiez nema moc zmysel pretoze displaye sa daju zohnat uz za dost lacno cize cena by moc nespadla a tym padom by sa oplatilo kupit radsej cely pouzivany a funkcny telefon..
- samotna zakladna doska je asi najdrahsia cast telefonu. ma cenu tamker ako cely telefon a zohnat sa len tak neda. fakt len od niekoho kupit taky telefon za nejaku smiesnu cenu ale to chce len stastie alebo nahodu
takze v konecnom dosledku by som radsej kupil novy telefon ako hento opravovat
Funkčný G2 mini sa po bazároch predáva v priemere 50-70€ ....