Sprite.. je to aj vedecky dokázané, že pomáha
A mne vždy pomohla mandarínka... netuším fakt prečo, ale keď som šla vygrcať aj dušu a dala som si trochu mandarínky (ale už na prázdny žalúdok), tak som bola v pohodičke
ale inak, hej, dobrý je aj ten povestný štamprl... vyrovnávak... lebo po prepitej noci sa v tele tvorí metanol a ten najlepšie vyvážiš etanolom, fakt funguje... raz v nemocnici bol alkoholik po otrave metanolom a nemali na oddelení tie správne infúzie, tak primár doniesol fľašku a museli to do neho nalievať.. ale aj tak zomrel, lebo to bol vážne ťažký stav...
@narazuvzdornaa to som myslela už na otravu metanolom, tak sa mi to nejak poplietlo ked som na to myslela a pisala som... a po otrave metanolom sa tvori kyselina mravcia ci co to a este nieco ale neviem co len som proste vedela ze sa tam nieco tvori
to si nevsimaj, tiez som mala tazku noc..
ja najprv idem do sprchy.. ak mam taky pocit ze na mna pada duha viem ze bude dobre.. pobudnem tam polhodku.. lahnem si dopostele. ak ten pocit nemam dam aj kludne prsty pod jazyk a hodimvomit Potom mi je zvycajne lepsie. A samozrejme si vyvetraj,idealne prechadzka na cerstvom vzduchu moc to nepomaha "dychat" palenku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale asi si vyber len niečo z toho, lebo všetko spolu by asi nebolo ok.
a daj si sprchu
» picoviny.sk/#switch-the-gif...
A mne vždy pomohla mandarínka... netuším fakt prečo, ale keď som šla vygrcať aj dušu a dala som si trochu mandarínky (ale už na prázdny žalúdok), tak som bola v pohodičke
to si nevsimaj, tiez som mala tazku noc..
a myslím to vážne
medici ma učia hovadiny