Vedel som stale, že liek na rakovinu existuje... a toto mi to len potvrdzuje... aj to, že tie hnusne zdravotnicke firmy chceju love pre seba... » www.anti-illuminati.net/zabijak-rakovin...
myslim si že toto sa vie už okolo 50 rokov a nikto stym nič nespravil a prečo by aj robil ved je to take vynosne
to maš to iste ako s ropou, vieš kolko je roznych inych alternativ ktore su omnoho ucinejsie a ekologickejšie...a nič
Chemoterapia zdravotný stav často zhoršuje, keďže chemo ničí všetky bunky v tele, ale vytvára sa pri nej paradoxne proteín, ktorý podporuje rast nádorových buniek...čiže zase to nie je o ničom inom ako o veľkých ziskoch farmaceutických firiem a neposeldne aj lekárov..
človek neorakovinovateje pokiaľ sa k svojmu telu správa s úctou.
a keď už orakovinovateje, tak sa z toho dostane jedine úpravou svojho jedálnička, aby tú pliagu vyhladoval.
tak je to! a nijak inakšie!
nemusíme do pralesa chodiť keď sťeme zdravé bytosti byť!
napríklad niektoré z chorôb majú ako príčiny aj vybuchnutie jadrových bômb, lebo sa do tela rodičov dostali škodlivé látky ktoré to potom spustili v dieťati.
@elemia len som chcela poukázať na to, že síce tiež súhlasím s tým, že väčšina chorôb a väčšinou aj táto vzniká v dôsledku nesprávnej životosprávy, no nie úúplne všetko by som pripisovala len strave, respektíve "aby tú pliagu vyhladoval" by bohužiaľ nepomohlo každému onkologickému pacientovi...
@motyylia hej, priznávam, že som to napísala veľmi stručne (som to zamerala len na ľudí psychicky/ekonomicky/sociálne v norme) a neboj, uvedomujem si a poznám všetky dôležité podmienky k tomu, aby človečenstvo udržalo svoju telesnú schránku zdravú, prípadne ju do zdravia dostalo.
@lenuska175 ani nie. aj keď neviem, na čo konkrétne narážaš. len som to vypľula zo seba asi spôsobom, ktorý niektorí jedinci človečí nepochopia. prípadne o tom nemajú žiadne info, teda to pokladajú za výplody mojej hlavičky.
@jamalson hod si do googlu slovne spojenia typu: novy liek na rakovinu, skutocny liek na rakovinu, tajny liek na rakovinu a podobne a ked uvidis, ze co vsetko od medu, cez vitamin C az po pupavu je novy skvely liek na rakovinu, mozno ta to prinuti sa zamysliet nad doveryhodnostou podobnych clankov
Nechcem obhajovat chemo, mne by to prislo celkom prirodzene ze tie svine na tom zarabaju, ale dedo m ihovoril napriklad pripad jednej zenskej co odmietla chemo, lebo ciala podobne clanky, ze si nasadila speci dietu a neviem co vsetko a teraz je pod zemou.
@motyylia veď lebo taká pliaga v zdravom tele aj mysli nemá ako vzniknúť!
ale keď nie predtým, minimálne takáto situácia je skvelou motiváciou k zmene svojho života!
Ani som to necitala... Podla mna liek na rakovinu existuje, len farmaceuticke firmy by na nom zarobili menej... Ludi by bolo este viac --> viac odpadu a narokov, zem by nestihala...
To tak ako s tym odpadom. Naschval sa vyrabaju malo kvalitne vyrobky, aby sme ich kupovali castejsie, aby ludia mali pracu,...
Sme kukali taky dokument, ze kedysi boli silonky take silne, ze sa dali pomocou nich tahat auta to mi nepride tiez prave doveryhodne ale nieco na tom bude... Vsak aj ta 100 rocna ziarovka...
@method to, ze je vacsina scamu to tak byvava ale su ludia, co maju ozaj velku uspesnost v lieceni pokrocilych stadii rakoviny, kde chemo ma casto len okolo 15-20 percent, rovnako jak placebo.
@bress ale akym sposobom? ja uz som o tom videl niekolko clankov a dokumentov, videl som indov, ktori zamerali svoju pozornost na nador a odstranili ho, bolo to aj na kamere natocene, akoze prostrednictvom ich myslenia, teraz som nedavno pozeral dokument, kde vedci priznali, aj ked nevedia ako je to mozne, ze 1 castica dokaze ovplyvnovat druhu, aj ked su od seba vzialene a niesu nicim spojene, to by toto indicke telekineticke vyliecenie teoreticky vysvetlovalo, potom som videl nejake dokumenty od novej nemeckej mediciny, kde tvrdili, ze rakovina ako aj vacsina chorob je sposobena stresom, ktory spusta mutacie, lebo do tela vypusta neziaduce latky po dlhu dobu (teda perma stres x rokov mam na mysli) - tam to prirovnavali k lovenej mysi, ktorej sa zacnu pri uteku tvorit nejake latky, aby sa jej zbystrili zmysly a prezila, ale dlhodobe vystavovanie takychto latok spusta cancer, takze skor chemicky pohlad, ale aj fyzici maju svoju teoriu elektromagnetizmu, ze mozog ma svoju frekvenciu, myslienky maju svoju frekvenciu a negativne maju inu ako pozitivne a ked ich je zas privela, vplyvaju na organizmus na bunecnej urovni, ale vlastne to vsetko spolu suvisi, ze stres je velmi silny faktor, s tym suvisiaci zly spanok, nedostatok melatoninu atd. No a potom diety, ked sa niekto preziera masom, tiez to moze pomoct ofc. atd. ... kazdopadne, kebyze chytim raka, sam neviem dpc, co by som robil a ci by som isiel na chemo, dedo mi hovoril, ze zalezi vela aj od toho aky typ to je a v akej faze.
najmúdrejší sú tu tí čo sa s rakovinou nikdy nestretli, čo nežili s niekým, kto si tým prechádzal . Viete o tom tak veľké hovno .
Chemoterapia je minimálne taká suka, ako aj rakovina. A častokrát v konečnom dôsledku človeka zabije práve chemo.Bohužiaľ niekedy už nie je iná možnosť. Každopádne zmena jedálnička je aj popri chemo viac, ako len dôležitá.
Ale aj tak si budem vždy stáť za názorom že alternatívna liečba rakoviny je stokrát viac dokonca bez vedľajších účinkov a poškodenia zdravia, ku ktorému dochádza pri chemo....
Existuje aj jedna kniha, ktorú napísal chlap ktorý sa liečil na rakovinu a prekonal ju. Bez chemo, bez liekov, bez doktorov. Písal tam vsetko co robil, ako zmenil stravu, celý životný štýl, zmýšľanie. Dala by som tu aj názov ale nepamätám sa. Čítala som to uz dávnejšie. No nevravím ze doktory alebo v niektorých prípadoch lieky sú zlé. No z 80% je to len biznis na ľuďoch s istým ochorením. Poznám človeka ktorý si tým prešiel, aj moja mama si tým prešla. Takze viem co vsetko to obnáša. No vravím ze sú dôkazy ako sa vyliečiť aj bez farmak a chemo a vsetkého možného čo ešte viac dojebe celý organizmus.
@method vidis sam si ich napisal. Ale napr. uz aj tym, ze donutia ich telo aby to znicilo, kedze ak to imunitny system dokaze spoznat a je dost efektivny, tak to dokaze znicit.
Ako si pisal stres napr. moze vyblokovat vela prirodzenych pochodov v tele, zly zivotny styl atd.
aj Vilcacora je dobrá na liečbu rakoviny, aj na prevenciu, občas pijem čaj, dá sa to zohnať cez net alebo v bylinkárstve, » plnielanu.zoznam.sk/c/1101/vilcacor... » clanky.ezofit.sk/2009/12/posvatn...
a je jasné, že chemo škodí, poznám prípad, kedy pacientka odmietla chemoterapiu, je vyše 20 rokov po rakovine prsníka, nevrátilo sa jej to a žije a kopec prípadov (väčšina) v mojom okolí, ktorým sa to práve po chemoterapii zhošilo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
to maš to iste ako s ropou, vieš kolko je roznych inych alternativ ktore su omnoho ucinejsie a ekologickejšie...a nič
Ale bohužiaľ v tomto zkurvenom svete sa točí všetko iba okolo peňazí. Človek ako jedinec nikoho z kompetentných nezaujíma.
vsak to je len nizke pH ejkejej nadmerna kyslost v tele..prirodzeny obranny mechanizmus
Ale ľudia, ktorý sa dali na tejkwondo tak prebili rakovinu skorej ako nejaké chemoterapie.
a keď už orakovinovateje, tak sa z toho dostane jedine úpravou svojho jedálnička, aby tú pliagu vyhladoval.
tak je to! a nijak inakšie!
nemusíme do pralesa chodiť keď sťeme zdravé bytosti byť!
to si celkom blbosť napísala.
napríklad niektoré z chorôb majú ako príčiny aj vybuchnutie jadrových bômb, lebo sa do tela rodičov dostali škodlivé látky ktoré to potom spustili v dieťati.
@lenuska175 ani nie. aj keď neviem, na čo konkrétne narážaš. len som to vypľula zo seba asi spôsobom, ktorý niektorí jedinci človečí nepochopia. prípadne o tom nemajú žiadne info, teda to pokladajú za výplody mojej hlavičky.
ale keď nie predtým, minimálne takáto situácia je skvelou motiváciou k zmene svojho života!
To tak ako s tym odpadom. Naschval sa vyrabaju malo kvalitne vyrobky, aby sme ich kupovali castejsie, aby ludia mali pracu,...
Sme kukali taky dokument, ze kedysi boli silonky take silne, ze sa dali pomocou nich tahat auta to mi nepride tiez prave doveryhodne ale nieco na tom bude... Vsak aj ta 100 rocna ziarovka...
Tato doba je taka neekologicka...
Chemoterapia je minimálne taká suka, ako aj rakovina. A častokrát v konečnom dôsledku človeka zabije práve chemo.Bohužiaľ niekedy už nie je iná možnosť. Každopádne zmena jedálnička je aj popri chemo viac, ako len dôležitá.
Ale aj tak si budem vždy stáť za názorom že alternatívna liečba rakoviny je stokrát viac dokonca bez vedľajších účinkov a poškodenia zdravia, ku ktorému dochádza pri chemo....
Ako si pisal stres napr. moze vyblokovat vela prirodzenych pochodov v tele, zly zivotny styl atd.
» plnielanu.zoznam.sk/c/1101/vilcacor...
» clanky.ezofit.sk/2009/12/posvatn...
a je jasné, že chemo škodí, poznám prípad, kedy pacientka odmietla chemoterapiu, je vyše 20 rokov po rakovine prsníka, nevrátilo sa jej to a žije a kopec prípadov (väčšina) v mojom okolí, ktorým sa to práve po chemoterapii zhošilo...
11. Jún 2013 at 23:49
...A MOZEM LEN ODPORUCIT,ZAKERNA RAKOVINA JE PREC…
jak chripka.
Tomáš says:
11. Jún 2013 at 23:52
Tiež by ma zaujímalo ako sa dostať k tomuto plodu resp. či je možné si to aj vypestovať.
hela says:
12. Jún 2013 at 20:49
ja som ho kupila v tescu
boze idem spat.