@narazuvzdorna Ani neviem, co vlastne chcem napisat.. ale asi minimalne to, ze sa vdaka tomu Tvojmu 1.komentaru smejem a budem sa smiat asi az pokial dnes nezaspim.
@sputanemorca jasné že to zatajujú... Lilith bola prvá Adamova žena,ale zato že sa vzoprela a začala obcovať s diablom... tak Adam to chudák nemohol prežiť,tak mu Boh urobil ženu poslušnú z jeho rebra... lebo Lilith bola z ohňa a bola pyšná a krásna...
joj nejdem sa rozčuľovať nad mytológiou,lebo by ma šlak musel trafiť
Ale ak by bola otázka, či si Kyllikki bola zavrhnutá Kaukom právom alebo nie alebo aké bolo podľa môjho názoru postavenie Lokiho v severogermánskej mytológií a môžme to pitvať do hĺbky (ale radšej len o tom prvom, Eddu som na rozdiel od Kalevaly ešte nečítala )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Inak L. bola tá prvá feministka či čo?
Ako nekresťan to beriem ako obyčajné knižné postavy a v tom prípade asi fandím tej tete
joj nejdem sa rozčuľovať nad mytológiou,lebo by ma šlak musel trafiť
Ale ak by bola otázka, či si Kyllikki bola zavrhnutá Kaukom právom alebo nie alebo aké bolo podľa môjho názoru postavenie Lokiho v severogermánskej mytológií a môžme to pitvať do hĺbky (ale radšej len o tom prvom, Eddu som na rozdiel od Kalevaly ešte nečítala )