@pretozenemozem vďaka nepovedali a bolo mi blbé sa ich to pýtať ale nechám sa prekvapiť, aj tak nečakám, že to bude dačo užitočné, mňa potešilo hlavne to, že sa to umiestnilo
niekolko ... Stiavnickeho Kosice , to tri roky za sebou .. najviac ma tesili, ked nadobudli statut celoslovenskej sutaze .. a Muza .. tam to bolo druhe miesto za prozu a kazdopadne sa mi s tym spaja vela krasnych spomienok .. muza bola vynimocna aj preto, ze odmenou bol aj tyzdenny literarny tabor .. kde sme sa ucili pisat a stretavali sa s literatmi
@beaurebelle bola spomienky na cely zivot ... takze sutazit sa obcas oplati aj ked ja som pisala "do zasuvky" a moje vytvory posielala moja ucitelka .. neskor profesorka .. a ja som sa dozvedela o sutaziach az ked mi prisla domov obalka .. si pamatam, ze ked mi prisla muza, myslela som, ze ide o zart .. nastastie mi pani Malova vcas povedala, ze ma prihlasila a navratku do tabora som zasielala v hodine dvanastej krasny zazitok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
(to, že komixy nečítam, je vedľajšie, hlavne, že to bola súťaž, kam som mala čo poslať
doteraz nemajú ani len stránku aktualizovanú
ale ani poriadne neviem o nejakých tých súťažiach....
ale diplom je pekný a potešilo ma umiestnenie, keďže to bola moja prvá súťaž
III. miesto v Oravskej poviedke a nejaké čestné uznanie na Múze
hviezdoslavov kubín,rázusovie vrbica....tam bývam druhá...ale tam je každý prvý,druhý alebo tretí