@mielikki Nepotrebujem názor súčasného jedinca (čiže teba) ja potrebujem názory kritika, ktory kritizoval lyrizovanu prózu nvm či sa chápeme
@majo , nie, paula a róďa dnes napríklad strávili 2 hodiny v univerzitnej knižnici tuším a just nič nenašli... kokos...toto je téma že koniec.fakt o tom nič nie je... ja neviem z kerej riti to hentá vyhrabala.. a kika je samozrejme na dôchodku...
Do kritiky sa najprv zapájal polemicky, no súčastne tvorivo a inšpirujúco. Neskôr ostro vystúpil s kritikou Dobroslava Chrobáka (jeho závislosť od cudzích vzorov) a potom odmietnutím niektorých postupov nadrealizmu a kritikou lyrizovanej prózy."
je mi zle. pred 2 hod som sa vrátila z Litiky a už teraz viem, že to prenášam do tretiaku...... a mená ako Felix, Chorvát, Tomčík, Mráz, Šmatlák, kasáč atď mi prosím nespomínaj Viem, že som ti tým nepomohla, len dnes ma tá hodina brutálne zdeptala.
@mirkova mám chuť revať, ale tak riadne na celý intrák. Či vystrčiť hlavu z okna a revať na ulicu alebo ľuďom do baráku oproti. TAK strašne ma nasral ten debilný Koli! Nestíham to už prerábať. Veď na druhý týždeň mám 3 zápočty, jednu seminárku, na ďalší týždeň jeho zápočet, jeho seminárku, seminárku na Bruma, ďalší zápočet (už ani neviem z čoho) a 17.teho latina....
@mirkova vadný? Obdivujem tvoju miernosť. Vieš, že nenadávam, ale keď som vyšla zo Štefáničky, hrešila som jak pohan, Dominika a Katka S. ti to dosvedčia. Idem si zahrať Míny, aby som vybila zlosť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@majo , nie, paula a róďa dnes napríklad strávili 2 hodiny v univerzitnej knižnici tuším a just nič nenašli... kokos...toto je téma že koniec.fakt o tom nič nie je... ja neviem z kerej riti to hentá vyhrabala.. a kika je samozrejme na dôchodku...
našla som iba toto:
"Jozef Felix
Do kritiky sa najprv zapájal polemicky, no súčastne tvorivo a inšpirujúco. Neskôr ostro vystúpil s kritikou Dobroslava Chrobáka (jeho závislosť od cudzích vzorov) a potom odmietnutím niektorých postupov nadrealizmu a kritikou lyrizovanej prózy."
zhodou okolností tu na Birdzi, blog @Shelia
Neviem, či pomôže...
2. stihla som si vypracovat nieco z angliny na maturu
3. stihla som si odpratat kufor a vsetky veci co v nom boli
4. stihla som upratat dom
5. stihla som dorobit tablo
Si tretiak, resp. septima na osemročnom gymáziu, že? Aj my to akurát berieme..
Btw ak by malo ísť o môj názor, alebo tak.. Tak s radosťou.. Nič takéto však vypracované nemám, žiaľ...
A
1. bola som v škole
2. bola som na káve
3. učila som sa chémiu
4. uvarila som puding
5. pozrela som si film
(toto bol tzv. ulievací deň )
2. Doma som si zdriemol
3. Zjedol som Cini Minis
4. Napísal som si seminárnu prácu
5. Idem vygoogliť nejaký dobrý film