Po menších úvahách som sa nakoniec rozhodol založiť túto prudko odbornú tému
Veci sa majú takto - čas sa mi kráti a potrebujem čo najskôr zohnať aspoň 2 knihy o (alebo priamo sa dotýkajúce) témy SOCIÁLNA DIAGNOSTIKA. Našiel by sa nejaký d
@1 šlo by to aj osobne ? hľadal som na svkbb.sk a hľadanie nič podstatné nevyplavilo
@2 kupovať nechcem... iba ak by to bola skutočne krajná možnosť... okrem toho pochybujem, že by v bežnom kníhkupectve bolo dostať takýto tovar, keď už odborné knižnice s tým majú problémy
@3 keď tam prídeš tak oni to vedia oveľa podrobnejšie hľadať, za asi 20 Sk ti presne taký výpis spravia že kde sa o tom píše lebo pravdepodobne sociálna pedagogika bude len súčasťou napríklad sociálneho poradenstva a tak sa to ťažko hľadá len cez net podľa názvov kníh Ja tam idem vždy keď niečo potrebujem a ešte som neodišiel naprázdno nikdy
tak ja ti odporúčam registrovať sa v nár. knižnici v Martine, čo nemáš ďaleko a tam ti spravia už spomínaný rešerš. Ak potrebné knihy pre teba nebudú mať priamo tam, tak stačí vyplniť žiadanku a v rámci medziknižničného systému ti ich bezplatne zoženú z iných knižníc.
ten Martin mi už bol odporúčaný, asi sa tam v rámci nedobrovoľnej tour po slovenských knižniciach stavím... mimochodom, dnes som bol v tej SVKbb a iba jedna použiteľná kniha, aj to vypožičaná :/ ale stále lepšie ako nič
@ayreen Tak do 50 Sk to tam je určite, teda aspoň pre mňa ako registrovaného...Ako keby som tam nebol každý tretí deň a rešerš tam nerobil minimálne 10 krát...A 100Sk by som za to nedal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@2 kupovať nechcem... iba ak by to bola skutočne krajná možnosť... okrem toho pochybujem, že by v bežnom kníhkupectve bolo dostať takýto tovar, keď už odborné knižnice s tým majú problémy