ahojte. ked som si vytvaral ucet v UK v banke lloyds mi pracovnicka banky povedala ze ucet stoji 10Gbp kazdy mesiac. ja som ho potreboval len na chvilku tak mi to nevadilo ze je to tak drahe ,no ten ucet stale mam a nestahuju mi mesacne tych 10Gbp. na in
co ja viem tak lloyds neberu peniaze za vedednie uctu.
kazdopadne, nikto z nas tu nema ani len sajnu co za ucet a kedy si si otvaral a podla vsetkeho ani jeden z nas tu nie je riaditel lloyds tak si tam zavolaj a zisti..
@transplantovana Ahoj len tolko: va banke mi povedaly ze za ucet mi budu stahovat mesacne 10libier ale nestahuju mi ich. mam to chapat tak ze je ten ucet zadarmo alebo tie peniaze budu po mne chciet? dakujem
Ked som si ja pred x rokmi zakladala ucet u nich, tak bez akykolvek mesacnych poplatkov a samozrejme aj teraz je ucet stale zadarmo. Jedine, kedy je ucet u nich spoplatneny, ak mas vyssiu verziu /nejake extra sluzby ako poistenie, dve karty atd/ a aj to sa pohybuje okolo 7 libier, co si pamatam... Skor si myslim, ze si spravne nepocul, alebo nerozumel. Ja, ked som zakladala ucet, mi bolo povedane, aby som tam dala aspon 10 libier vklad, ktory by tam mal byt skoro stale- asi preto, aby vedeli ze ucet stale "funguje".. neviem, co by sa stalo, ak by som tam mala nulu... vzdy tam nieco pre istotu mam... Pre tvoj klud duse by som sa na internet bankingu pozrela do detailov uctu a potom si to overila na strankach, ci je ucet spoplatneny, alebo nie... a nakoniec, pri zakladani uctu si dostal a ti aj prislo dost papierov aj spolu zo zmluvou... pekne si to precitaj a tam najdes aj to, ci ti maju alebo nemaju nieco stahovat.... podla mna tu doslo k nedorozumeniu. Ja by som az tak neverila vsetkym, co mi nieco tvrdia.. nech su aj v banke... nevies, ci ona spravne pochopila, co sa pytas... ci neodpovedala na nieco ine.. ci ty si spravne pocul a rozumel a nakoniec, ci dotycna osoba tam dostatocne dlho pracovala... clovek by sa cudoval, ale aj v takychto instituciach sa robia chyby.. a to velmi casto...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
kazdopadne, nikto z nas tu nema ani len sajnu co za ucet a kedy si si otvaral a podla vsetkeho ani jeden z nas tu nie je riaditel lloyds tak si tam zavolaj a zisti..
tadaaah, problem solved.