Tak 19. maja maturujem a chytama brutalna depka z toho, ze nic neviem. Pri tom sa snazim ucit, ale nejako to ide tazko. Nechce sa mi a ked sa mi nahodou chce, tak mam lepsiu zabavu... Nemate nejaky liek, ako sa premôcť???
kazdy tym presiel resp prejde... skus sa vyvetrat a zazrat do toho... ja som to tak robila...
isla som na kavu a po hodke dvoch ze dobre idem domov naucim sa co najviac a ked nebudem uz vladat tak zas na hodku von vyventilovat.. papiere som si bravala pre dobry pocit so sebou a cumakovala do toho popri kave aj... jednoducho sa musis premoct. lebo potom ked pride panika z toho ze uz zajtra a stale nic enviem to je este horsie ako tento stav
Ja som si nakúpil Memoplus..a tera chodím jak sfetovaný vyhúlenec.. Hoci..mám vyorané oči../čo pripisujem asi predávkovaniu sa.. /...proste neunavím sa tak rýchlo..a o trošku viac sa mi ľahšie učí..
no v tzedy mam aj ja matury a .... co ja viem ja nieco viema nieco nie takze to uz je len o preopakovavani. totizto mi sme sa uz od januara ucili maturitne temy okruhy a s toho nas potom aj sksuali takze ja som ako tak pripraveny
Ja mám matury druhý termín..Tiež som zatiaľ neni moc veľký odborník, ale nepoznám nikoho v mojom okolí, kto by nezmaturoval. A keď už aj ožrani v miestnej krčme zmaturovali, tak by som sa k nim mohol pridať aj ja..Maturita=formalita
no na mna to dneska nejako dolahlo, tiez maturujem 19.teho a viem asi tak 12 otazok z bioly.... nosku som este nevideil, ani slovinu..... a zacinam rozmyslat ci to stihnem bude veselo sa mi zda....
Ayreen..jj.. 60 tabletkové balenie..za nejaké 3 kila aj dačo.. Len nevím, či to nemá nejaké mimo účinky.. Bo pred dvoma dňami som to vysadil..a ako spal až moc dlho /cca 13 hodín, čo som nemal vôbec v pláne /..a mierna bolesť hlavy..ale tak treba sa dopovať pravidelne a riadne až do matúr..a šecko bude easy..
ludia...ja sa bojim asi DD som sa za posledne tri dni dokazal naucit dve otazky zo sloviny... a o tyzden o takomto case uz budem mat slovinu za sebou DD
Ja sa doslova ucim deň a noc a je to k ničomu. Čím viac sa učím, tým toho viac neviem. O takomto čase o týždeň už mám po slovenčine...Och joj, už nech je to za mnou. Dúfam, že to o mojej nevedomosti je iba pocit a zvladnem to..Drzim aj Vam vsetkym palec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ono to prejde akonáhle si sadneš za stôl zo zeleným obrusom..
A je to o sebaprinútení sa
isla som na kavu a po hodke dvoch ze dobre idem domov naucim sa co najviac a ked nebudem uz vladat tak zas na hodku von vyventilovat.. papiere som si bravala pre dobry pocit so sebou a cumakovala do toho popri kave aj... jednoducho sa musis premoct. lebo potom ked pride panika z toho ze uz zajtra a stale nic enviem to je este horsie ako tento stav