Často cítim akoby mi niečo lozilo v uchu, ale tesne nad otvorom. Neviem či môžem vylúčiť hmyz ale už to trvá asi pol rok. Takú dobu by tam hmyz neprežil. Ale keď si ucho "postláčam" tak to prestane. Neviete čo by to mohlo byť?
Ešte som nepočul že by niekto vycikal hmyz.
Daj si vypláchnuť uši u ORL-lekára, prípadne vyskúšaj ušné kvapky (kúpiš v lekárni). Možno si len príliš často čistíš uši, môžu byť podráždené, možno ti chýba ušné mazivo - alebo ho máš nadbytok, môže to byť alergia, možno počúvaš príliš hlasné zvuky, môže to mať veľa príčin. Hlavne si dávaj pozor aby sa ti tam nedostávalo často veľa vody a príliš si to toho nerýp. Predpokladám že sa to musí len ukludniť. Choď s tým radšej na ORL.
V dnešnej hlučnej dobe je stále viac problémov so sluchom. Treba si dávať pozor.
necistis si casto usi? ja som si v minuloati casto cistil a mal som potom suche a svrbeli ma vzdy, zacni si len vyplachovat vodou a cistit menej casto, popripade pouzivaj nejake kvapky na cistenie
mozno tam mas praveze stvrdnuty usny maz a ta to tam stekli ako sa to mrvi. skus si kupit striekacky a sam si doma vycisti usi. zbytocne by si zaplatil 10 eur za vyplach usi (a to tiez urobi sestricka takym stylom ze tam mozes ist o dva dni znova). proste naberes vlaznu vodu, strcis a prudom vycistis. a potom aj lepsie pocujes a mas ciste ucho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Daj si vypláchnuť uši u ORL-lekára, prípadne vyskúšaj ušné kvapky (kúpiš v lekárni). Možno si len príliš často čistíš uši, môžu byť podráždené, možno ti chýba ušné mazivo - alebo ho máš nadbytok, môže to byť alergia, možno počúvaš príliš hlasné zvuky, môže to mať veľa príčin. Hlavne si dávaj pozor aby sa ti tam nedostávalo často veľa vody a príliš si to toho nerýp. Predpokladám že sa to musí len ukludniť. Choď s tým radšej na ORL.
V dnešnej hlučnej dobe je stále viac problémov so sluchom. Treba si dávať pozor.
Sartrovi začali liezť na mozog kraby po tom, čo vyskúšal meskalín...
čo ti tu mi ako poradíme...