Ale ak by to bolo fakt že skutočne neviemakohnusne myslené, alebo tak, ako to asi chceš počuť, tak by som povedala, že ja ľúbim čerstvý vzduch a pizzu.
Myslím, že takéto veci sú na vážnejšej rovine a nie je na úrovni rozumného človeka, aby prejavy citov (ktoré sú niekedy ťažké zrealizovať) ako hovoríš "odjebával".
Ja občas ,,odjebávam´´ ale to len zo srandy keďže sme už manželia Typu ako som písala vyššie že už ani nemáš na výber a pod. A nie je to detinské ako tu niektorí píšete, je to v rámci zábavy, vždy sa na tom zasmejeme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
kopni sa do hlavy.
Ale ak by to bolo fakt že skutočne neviemakohnusne myslené, alebo tak, ako to asi chceš počuť, tak by som povedala, že ja ľúbim čerstvý vzduch a pizzu.
a vzdy im odpoviem "nedivim sa ti." >___________>
Ale da sa pouzit gratulujem, alebo, ze to nie je vyhra teda. Odjebov vsak vysypem z rukava za kybel, ked chces
Ja žiadne ale ľudia nemajú problém s "Ďakujem" alebo ako vidím ešte s niečím viac sebeckejším.
tak mu povedz napr, niečo v zmysle, že nech sa postaví do radu
alebo to už nejakému opätuj, nech tí ostatní nemajú dôvod vyznávať ti lásku
A tí starší vedia, že najlepšie človeka odjebú, ak povedia "Aj ja ťa ľúbim".
láska je nechutná? telesný kontakt môže by nechutný
ak sa smiem spýtať, koľko máš rokov?
k teme..
mne to nepovedia ani zo srandy
ale ak by sa nahodou stalo..tak..
dobre cau...
no šak, nemám už na to viac čo povedať, než "jebať".
a idem behať radšej
"Ty si pil?"
jjj, 4km s celkom veľkou rezervou ešte ale už som rušila ježkov, tak som šla domov radšej
Ľúbim ťa- ,,ani už nemáš na výber´´
Ďakujem.
Schúľ sa pekne do kútika a počkaj, kým ťa to prejde.