Ahojte chcela by som sa opytat ci tu je niekto absolvoval tento zakrok - lumbalna punicia a ci mal take strasne bolesti hlavy ako ja a po akom case mu to preslo alebo co mu na to pomohlo ...lebo ja mam pocit ze uz 4 dni umieram .. ((
Ahoj. Ano ja. Mne sa to postupne znizovalo a po par mesiacoch to vymyzlo uplne alebo skoro uplne , bolo to uz davno tak si to moc nepamatam . Prve 2 tyzdne su najhorsie. Myslim ze Je to z nizsieho intrakranialneho tlaku. .... Preco ti to robili co mas nejaky zapal ?
@xy12345 ze po par mesiacoch alebo dva tyzdne ved to ja nevydrzim ...to su take tlaky v hlave ze to sa neda vydrzat hlavne ked sedim alebo stojim...mala som zapal mozgovych blan a lumbalku mi robili behom dvoch tyzdnov az 2x
aha , mne iba raz.je to hrozne - pokial nelezis , ja viem. Vydrzis to lebo ti nic ine neostava. Neboj este 10 dni a zlepsi sa to. A z coho si mala zapal mozgovych blan ? @lola18
@xy12345 a ked pojdem ku mojej doktorke nemohla by mi na to nieco dat ? Lebo normalne tabletky od bolesti vobec nezaberaju... Vraj som mala nejaky neprelieceny zapal v tele a ze pravdepodobne to mohlo byt z toho a tebe co bolo ?
To by si sa mala spytat jej nie ? Ale aj je to z toho znizeneho intK. Tlaku tak pomoze asi len nieco fakt silne. Mal som boreliozu - ochrnutu polku tvare . Preliecili ma a teraz o 6 rokov neskor mam chronicku ! boreliozu - je to nieco hrozne. @lola18
Teda nemám s tým priamo skúsenosť, len mi to chceli robiť, keď som ležal na neurológii. (videl som ale, ako to robili spolupacientom + lekárka im stále hovorila, že keď bude bolieť hlava, treba im povedať)
@koprdil V pohode už som bola na neurologií a povedali mi že to je úplne normálne .. že ak ti odoberu ten mok tak ho je v tom mozgu menej a vďaka tomu ti poklesne tlak v hlave a potom to chvílu trvá kým sa to obnoví
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Teda nemám s tým priamo skúsenosť, len mi to chceli robiť, keď som ležal na neurológii. (videl som ale, ako to robili spolupacientom + lekárka im stále hovorila, že keď bude bolieť hlava, treba im povedať)