Ahojte. Prosím Vás, poraďte blbej ako nainštalovať aktualizácie. Vysvetlím: telefón je určený pre IT trh. Vo fone mám všetko v slovenčine. Síce mi to ukáže dostupnú akt. ale ju nedokáže nainštalovať, bo taliansky fon. porazí ma z toho!
@Amicia ako som napisal. to ze je pre IT trh vobec nevadi. pisu tam sice ze problem to moze byt ale len vtedy ked cakas na aktualizaciu ale talianske telefony ju este nedostali. to ale neni tvoj pripad.
henta chyba podla vsetkeho suvisi s vyvojarskym uctom. v akom stave si ten tel kupovala? cisto novy alebo z druhej ruky? bol pred tym ako si ho zacala pouzivat preformatovany? neskusala si nahodou aplikaciu preview for developers?
@kosmiklove
nie, bol nový. ja som tam ani nič nemenila, keďže neviem ako. len sa ma to pri prvom zapnutí opýtalo aký jazyk chcem prednastaviť a toť vše. disappointed:( a tú aplikáciu som teda ozaj neskúšala, keďže ani neviem, že to existuje disappointed:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
no, čo som našla na nete, tak by to mohol byť problém: » windowscentrum.sk/preco-som-neobd...
jo a po stiahnutí mi napíše, že aktualizáciu sa nepodarilo rozbaliť a vypíše chybu 8018830f.
henta chyba podla vsetkeho suvisi s vyvojarskym uctom. v akom stave si ten tel kupovala? cisto novy alebo z druhej ruky? bol pred tym ako si ho zacala pouzivat preformatovany? neskusala si nahodou aplikaciu preview for developers?
nie, bol nový. ja som tam ani nič nemenila, keďže neviem ako. len sa ma to pri prvom zapnutí opýtalo aký jazyk chcem prednastaviť a toť vše. disappointed:( a tú aplikáciu som teda ozaj neskúšala, keďže ani neviem, že to existuje disappointed: