Iba som vyšla zo sprchy a už mám lupiny plus sa mi lúpe koža do pol čela. Na kožné sa mi nechce ísť, nemáte niečo overené? Vždy v zime sa mi začne toto robiť . Žiadny komerčný šampón nezaberá.
No ak žiadny komerčný šampón nepomáha, asi to aj tak bude výstrel do slepa, ale ja aj sestra aj kamoška sme mali lupiny ako prase, nepomohlo kožná ani Nizoral, ale táto shauma. Neviem čoho presne zmes to je ale kurnik , keď sa to dostalo do očí, štípalo to jak prase. ALE! Tie skurvené lupiny fakt zmizli a dokonca sa ani neobjavili po prestaní používania A to som bola minimálne ja riadne zúfalá, lebo mňa svrbievala z lupín abnormálne hlava.
Neviem ti povedat ja mam lupiny cely rok tiez to tak mam este mi ani vlasy neuschnu a uz ich mam a aj celo aj ruky mi pukaju supu sa a stipu ale to celo menej hlavne ruky
@kikki ahoj už dlhodobo používam toto: » renovix.sk/?utm_source=aff... a veľmi mi to pomáhaj. Lupiny ma viac netrápili a dokonca mi vlasy prstali vypadavať.
» www.notino.sk/bioderma/node-d...
Jednoznačne toto, pomohlo to mojej sestre, tiež mala lupiny v zime a skúšala všeličo až toto pomohlo, neviem či to zabere aj tebe, lebo na každého môže fungovať dačo iné, každopádne keby si sa rozhodla kúpiť node-ds tak môžeš využiť aj zľavu a výjde ťa to lacnejšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
» renovix.sk/?utm_source=aff... a veľmi mi to pomáhaj. Lupiny ma viac netrápili a dokonca mi vlasy prstali vypadavať.
Jednoznačne toto, pomohlo to mojej sestre, tiež mala lupiny v zime a skúšala všeličo až toto pomohlo, neviem či to zabere aj tebe, lebo na každého môže fungovať dačo iné, každopádne keby si sa rozhodla kúpiť node-ds tak môžeš využiť aj zľavu a výjde ťa to lacnejšie
» www.zlavovy-kod.sk/notino-sk/...