Chcel by som si ho kúpiť ale bojím sa že sa budem tak isto potiť ako teraz. Práve preto sa pýtam ako to účinkuje a ako dlho to vydrží ? Koľko stojí a predávajú hp aj v lekárni ?
Driclor som začala používať pred 2 rokmi, leto si bez neho už neviem ani predstaviť .
Funguje 100%ne.
Keď som ho začala používať tak týždeň - každý deň a potom raz za týždeň. Teraz tak 1x za 2-3 týždne
my ho máme doma ale nepoužívam ho lebo často cvičím a keby sa pri cvičení nepotím tak sa asi prehrejem a inak sa moc nepotím, ale mamina ho používa a pomáha vraj
Je super,nebudeš sa vobec poťiť.. lenže obsahuje to hliník a možeš-nemusíš mať s toho rakovinu.. prestala som ho potom použivať a radšej si kupim nejaky s drogérky aj ked ani tie moc nepomáhaju
Ja som si ho kúpila pred 4 dňami a je super akurát naň majú zľavu v našej lekárni (5,10€) čítala som si veľa fórum a väčšina ľudí tam písala,ze ich to veľmi páli a nedá sa im spať.. Ja ten problém nemám len má to trochu svrbí.. Ale to aj záleží od toho, koľko si toho dáš je to naozaj účinné.. Už po 1. dni to zabralo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Stojí to cca okolo 8€ za malu napln ale vydrzi to fakt dlho. Ja si to davam cca raz za dva tyzdne.
Funguje 100%ne.
Keď som ho začala používať tak týždeň - každý deň a potom raz za týždeň. Teraz tak 1x za 2-3 týždne