Má prosím niekto skúsenosti s odstraňovaním znamienok?
Chcel by som vediet, ci niekto uz podstupil odstranovanie znamienok...Chcel by som to aj kvoli estetickej stranke pretoze su dost velke, ale hlavne kvoli zdravotnej stranke pretoze uz v minulosti mi museli viacere znamienka vyrezavat...Chcel by som vedet
@pikao no viem ze ked som bol maly, tak mi ich tak isto vyrezavali z chrbta ako aj @lochnessko -vi , pretoze ma s tym tiez poslal doktor...a ked som sa rozpraval pred par rokmi s koznou, tak povedala ze je mozne ich odstranit, ale uz nesmiem rast, pretoze by stacilo ze by sa neodstranili kompletne vsetky bunky z toho znamienka a narastlo by opat a mozno este vacsie..ale tak myslim ze uz rast nebudem tak neviem no...
Mne vyberali pred dvoma mesiacmi. na bruchu a krku a klucnej kosti. Na krku a klucnej kosti to vobec nebolelo, dal mi injekciu na lokalne umrtvenie a vobec nic som necitila.
na bruchu to bolo horsie, kedze tam je hrubsia koza, tak somt o trosku citila hlavne den po zakroku, velmi ma to tahalo. Teraz op dvoch mesiacoch sa jazvi pomaly hoja, na bruchu je este skareda, ale vraj ked sa opalim zmizne.
urcite sa to oplati, a je to bezbolestne. A ja som neplatila za zakrok nic, iba za objednanie 10 Eur.
Po lete pojdem na dalsie. vela stastia, dufam ze som pomohla.
ak ti to predpise dochtor tak ti to hradi poistovna ak to chces sam kvolikozmetickej uprave tak za to sa plati no a co sa tika operaciji na kramaroch v bratislave to robia aj laserom tak ze asi tak a to bi malo byt bezbolestne no a samozrejme ak mas tioie znamienka velke a dost rokov tak ti budu zistovat ci nemas rakovinu su to 2 tyzne len tak
no ja idem na operaciu tento stvrtok do blavy..a budem platit110 € tak ti poviem..ked chces nieco dobre spravene bez jazvy tak si dobre priplatis...a tusim mama cosi vravela ze ak sa to pretiahne tak za kazdu teraz nwm ci za 10min alebo kolko..musime priplatit 20€ +este cesta zo ziliny do BA...
ja som bola minulý rok a na brade mi odstraňovali, lebo mi to tam dosť vadilo ale nebolo zhubné ani nič a takisto som nič neplatila, lebo ma poslala kožná a dokonca k súkromnému doktorovi. A vyrezávanie je lepšie ako dusíkom, lebo dusíkom bolí a potom to aj dosť dlho krváca kdežto keď si dáš vyrezať tak necítiš žiadnu bolesť len také divné pocity, že ti tam dačo naťahuje.
ak máš odporúčanie od kožného alebo svojho obvodového lekára tak neplatíš nič, plnú sumu hradí poisťovňa tak odporúčam ísť za doktorom a máš to zadarmo ale nedávaj si to odstraňovať pred letom.....
@mundy18 vyreazaval mi ich, vypaluju sa len tie malicke. ale vobec to neboli, ako som uz spominala. /iba ta umrtvujuca injekcia trochu stipe, ale to ryhlo prejde/
aa dakujem kazdemu za radu tento pondelok idem k obvodnemu na vyberanie stehov z ruky, tak sa ho na to rovno spytam... mozno pojdem do BA s tym, pretoze v tejto nasej nemocnici...to tu clovek len umret moze....
@applejill hmm ak sa mozem spytat mala si to nejaky cas aj zalepene nejakou naplastou?..a ako dlho si to miesto nemohla namocit....ja si diem dat tiez z tvare a ma to zaujma lebo 21 juna idem do sturova a dufam ze to vtedy uz budem moct namocit a vystavit svetlu :/
@peacexp myslím, že po týždni som bola na kontrolu a po dvoch vyberať stehy čo tiež vôbec nebolelo, ale počas toho som to mala zalepené ale vravel, že keď viem, že sa mi do toho nič nedostane tak aj stehy môžem mať odlepené a potom normálne už bez náplaste som to mala..len som mala aj vnútorné stehy ktoré mi tak postupne vychádzali von a to som ich odstrihovala ale väčšinou odpadli...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a tie znamienka su zhubne? pretoze ak ano je potrebne ich vybrat
na bruchu to bolo horsie, kedze tam je hrubsia koza, tak somt o trosku citila hlavne den po zakroku, velmi ma to tahalo. Teraz op dvoch mesiacoch sa jazvi pomaly hoja, na bruchu je este skareda, ale vraj ked sa opalim zmizne.
urcite sa to oplati, a je to bezbolestne. A ja som neplatila za zakrok nic, iba za objednanie 10 Eur.
Po lete pojdem na dalsie. vela stastia, dufam ze som pomohla.
aa dakujem kazdemu za radu tento pondelok idem k obvodnemu na vyberanie stehov z ruky, tak sa ho na to rovno spytam... mozno pojdem do BA s tym, pretoze v tejto nasej nemocnici...to tu clovek len umret moze....