má to vyznam keď som na OA, a neskutočne sa mi nehce učiť najradšj by som prestupila na niaku hotelovku lebo bez vyšky sa nikde nezamestnam asi ...mam prestupiť?
@mmajuskaa3@laurikaaa ale nejde o to či sa mi bude chceť učiť či nie, ale z hotelovky nenusim isť na výšku a môžem sa hoci kde zamestať kdežto z OA sa bez vyšky ťažko zamestam
@moccacino teda ti ide o ten výučný,to sa nadrb na čašníka... Tam si preflámuješ 3 či 4 rôčky a si von bez toho aby si vyvinula čo i len malú aktivitu ( pokial v hlave nemáš prievan )
Z hotelky ťa tak či onak do hotela nezoberú ako dajme tomu prevádzkarku alebo recepčnú a podobne...
@moccacino počuvaj ! ostan na OA ... a chod dalej .... si mlada využi to ...teraz asi ti ešte doznieva puberta alebo čo ....ked pojdeš na hotelovku nezamestnáš sa tiež nikde ...a buddeš drat minimalnu mzdu ak vôbec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja len tak na margo veci...
tam sa fakt nič neučí
a ak ti ide o ten výučný tak to choď už rovno na nejakého čašníka,tam sa už duplom nič neučí 2x
Aj muklov treba,je fajn,že nedumáš nad výškou ale chceš sa zariadiť hneď po strednejj 3x
Ak máš predstavy o budúcností cieľavedomejšie, potom to bez učenia aj tak nepôjde a odporúčam prehovoriť lenivosť.
Z hotelky ťa tak či onak do hotela nezoberú ako dajme tomu prevádzkarku alebo recepčnú a podobne...
ak ťa nebavia lásky na oa prestup ,ak sa ti nechce učiť tak to je na inú diskusiu